bosszúból, agyonverik, szegénykét...........
bosszúból, agyonverik, szegénykét...........
akkor emlékezz vissza arra, mikor az otp közgyűlésen Bokros le akarta váltatni Csányit.
Ott is hasonló szitu volt...
mert "elfelejtették" bejelenteni a 10% feletti részesedésüket..szted...?
biztos így van mikor usa-ban képzett szakembereik vannak és sztem egy tucat magyar jogász is nyalja a feneküket..és lihegnek a csonttért.
lesz itt még tél :(((
Minden cikk arról szól, hogy " be sem mehetnek az oroszok a közgyűlésre".
Érdekes kis csata lehet ebből minden távon.
MOL (vezetés), - kormány - Nabucco vs. Szurgutnyeftyegaz aki alapban nem pénzügyi befektető, de de hatalmas pénz és még ki tudja mi áll mögötte
helyzet fokozódik.
hmm nem csak a repo ügylet volt?
MOL leminősítés az ING-től: eladás
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=14&k=2&i=113694
érdekes, ők vásároltak be belőle.
jól emlékszem?
itt is akad kevés vevő...
MOL sajátrészvény tranzakció
A MOL Nyrt. (MOL) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy közös megegyezéssel
módosította az OTP Bank Nyrt-vel (OTP), kötött értékpapír kölcsönszerződést, mely alapján
az (6.987.362 darabból) 5.010.501 darab, MOL részvény vonatkozásában 2009. április 16-
ával megszüntették az értékpapír kölcsönügyletet. Ezzel egy időben MOL és az OTP
részvénycsere és részvényswap megállapodást kötött, amely alapján a MOL 24.000.000 db
OTP törzsrészvény ellenében 5.010.501 db MOL „A” sorozatú törzsrészvényt ruházott át az
OTP részére. A részvényswap-megállapodás lejárata 2012. július 11. mely időpontig
bármelyik fél kezdeményezheti az ügylet pénzbeli vagy fizikai elszámolását.
Az ügyletek kapcsán a MOL sajátrészvény állománya nem változott.
Mostanában többször megfogadtam, hogy 10500 környékén venni kell a teremburáját, de csak nem áll rá a kezem. :) A baj csak az, hogy mire ráveszem magam azaz utolsó 10500-as nap lesz. :)
elég 0 forgalom lett ebben is... szépen adták 11k felett, de itt még nem kell...
Többnapos támaszteszt folyik :D
bázist építget? OTP pihen jön a mol majd sztm
Én viccből írtam... :)
pont az utolsóra gondoltam én is, vajon miért?