Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Sosem írtam ide, de kell…

#261430 Ricsi

Sosem írtam ide, de kell az 1000. hozzászólás :))

Re: nincs cím

#261426 Amatoregy Előzmény: #261423

Két verzió van folyamatban.

a) teljes diagnosztika (motor, porlasztócsúcs, sűrítés, dpf szűrő, stb.Ö

b) csak a napszemüveg marad, minden más csere..

:DDDD

Re: nincs cím

#261408 Amatoregy Előzmény: #254857

2 nappal később.

Bár a szakirodalom szerint hidegen nem, de mégis.

Beindítás után (6 óra várakozás) alapjáraton +/- 300 fordulat/perc ingadozás van. Elindulásnál dinamikus rángatás, a kipufgóban ég el az üzemanyag (mint a versenyautóknál)

Folyamatos olajszag a regenerálás miatt, folyamtos regenerálás 100 km-en keresztül.

Szervizvezetől végső búcsú hamarosan...

Fogyasztás megemelkedett 1 literre.

Hogy a fene meg nem eszi…

#260675 kelvin

Hogy a fene meg nem eszi azt a béna rohadt beszari eget. Kivettem a hati short eladásom, majdnem napi maxon teljesült volna. Így elbaszni valamit hihetetlen.

Hugy qrvanynyát, meg vol…

#260671 wizes

Hugy qrvanynyát, meg volt a napi kitűzött nyerőm hatiban és nem vettem észre hogy a leállt a reál, közben bezuhant. A fibó szint alá be akartam tenni a kiszállót, de gondoltam fogok még rajta és hagytam.

Aztán nagy xart, lefagyott és annyi.

Ő fog rajtam.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

óóóó hogy aza macskásláb…

#260653 Koffein

óóóó hogy aza macskáslábúmanórúgná meg a piac bokáját. 2napja (az is lehet hogy 3) állok a rábában 850en meg telkóban 680on de hogy nem bír egyik sem lejönni az már egyszerűen förtelmesen undorító, nem kicsit, nagyon :S

ah

#259764 Josef

a qqumlátor... állandóan kihagyom.. be akartam longolódni, otp 5450 nél.. nagy tőkeáttétellel...

már meg is van az 5600 hogy az a... ( igaz akkor bezuhant volna)

Kb 3x re hagytam ki a lehetőséget ( tegnap zárás előtt is)

papírkutya vagyok... nem merem jóváhagyni az ajánlatom..

Re: .

#259480 kerikoma Előzmény: #259458

Legalább spórolsz az áram számlán:) Én meg sterimózhatom holnap a crosst szerkóstól, mindenestől... Ma valahogy nem volt kedvem...

Matgab: az asszony az összes ruhám bevágta a mosógépbe és nem örült nékem.... Habár azt mondta utólag, hogy még jó, hogy ép bőrrel megúsztam... A palánták nem értek volna annyit....

#259458 Csokigyáros Előzmény: #259437

Itt is amióta kiépítettem az öntözést április közepén... több év aszályt követően...

na és persze gurulni sem lehet...

#259437 kerikoma Előzmény: #256681

Tőzsdei dühim is van, de ez most nem az....

Esik eső és esik. Asszonykámmal vagy 300 füszer palántát elraktunk 2 hete... 5 napos eső jött utána és mind megpusztult... Múlt hét szerdán vettünk ismét vagy 300-at és elraktuk. Azóta szinte egyfolytába esik. Ma ki akartam menni a tanyába megnézni és a cross motorral együtt lefejeltem egy nagy pocsolyát. Fél méteres iszapból kászálódtam ki a mocit is kiráncigáltam aztán megfordultam és jöttem haza...

Azóta is esik és esik..

#256681 GáborGábor Előzmény: #255901

Azon morfondírozom, hogy hányan ülhettek a fotelben és mit csinálhattak előző este, amíg sikerült a rejtőzködő telón a kívánt eredményt elérni ...

:)))

#255883 Atesz11 Előzmény: #255872

Előző nap ültem benne este.:)Amikor megszólalt akkor csak mellette álltam.

Na mindegy!

A humor topikba is mehetett volna!:D