Sosem írtam ide, de kell az 1000. hozzászólás :))
Két verzió van folyamatban.
a) teljes diagnosztika (motor, porlasztócsúcs, sűrítés, dpf szűrő, stb.Ö
b) csak a napszemüveg marad, minden más csere..
:DDDD
2 nappal később.
Bár a szakirodalom szerint hidegen nem, de mégis.
Beindítás után (6 óra várakozás) alapjáraton +/- 300 fordulat/perc ingadozás van. Elindulásnál dinamikus rángatás, a kipufgóban ég el az üzemanyag (mint a versenyautóknál)
Folyamatos olajszag a regenerálás miatt, folyamtos regenerálás 100 km-en keresztül.
Szervizvezetől végső búcsú hamarosan...
Fogyasztás megemelkedett 1 literre.
Hogy a fene meg nem eszi azt a béna rohadt beszari eget. Kivettem a hati short eladásom, majdnem napi maxon teljesült volna. Így elbaszni valamit hihetetlen.
Hugy qrvanynyát, meg volt a napi kitűzött nyerőm hatiban és nem vettem észre hogy a leállt a reál, közben bezuhant. A fibó szint alá be akartam tenni a kiszállót, de gondoltam fogok még rajta és hagytam.
Aztán nagy xart, lefagyott és annyi.
Ő fog rajtam.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
óóóó hogy aza macskáslábúmanórúgná meg a piac bokáját. 2napja (az is lehet hogy 3) állok a rábában 850en meg telkóban 680on de hogy nem bír egyik sem lejönni az már egyszerűen förtelmesen undorító, nem kicsit, nagyon :S
a qqumlátor... állandóan kihagyom.. be akartam longolódni, otp 5450 nél.. nagy tőkeáttétellel...
már meg is van az 5600 hogy az a... ( igaz akkor bezuhant volna)
Kb 3x re hagytam ki a lehetőséget ( tegnap zárás előtt is)
papírkutya vagyok... nem merem jóváhagyni az ajánlatom..
Legalább a pincéig jutottam volna el, biztos ittam volna egy fröccsöt:D
bazzeg, szép történet:S
Legalább spórolsz az áram számlán:) Én meg sterimózhatom holnap a crosst szerkóstól, mindenestől... Ma valahogy nem volt kedvem...
Matgab: az asszony az összes ruhám bevágta a mosógépbe és nem örült nékem.... Habár azt mondta utólag, hogy még jó, hogy ép bőrrel megúsztam... A palánták nem értek volna annyit....
Itt is amióta kiépítettem az öntözést április közepén... több év aszályt követően...
na és persze gurulni sem lehet...
Asszonyhoz ne nyúlj, és inkább kérd meg az asszonyt, hogy pisiltessen meg téged! :))
Tőzsdei dühim is van, de ez most nem az....
Esik eső és esik. Asszonykámmal vagy 300 füszer palántát elraktunk 2 hete... 5 napos eső jött utána és mind megpusztult... Múlt hét szerdán vettünk ismét vagy 300-at és elraktuk. Azóta szinte egyfolytába esik. Ma ki akartam menni a tanyába megnézni és a cross motorral együtt lefejeltem egy nagy pocsolyát. Fél méteres iszapból kászálódtam ki a mocit is kiráncigáltam aztán megfordultam és jöttem haza...
Azóta is esik és esik..
Azon morfondírozom, hogy hányan ülhettek a fotelben és mit csinálhattak előző este, amíg sikerült a rejtőzködő telón a kívánt eredményt elérni ...
:)))
igen, ne offolj :D
mikor pin kódot kér hiába csörgeted meg hiába küldesz SMSt! :)