Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#260742 Sly--

Gondolod, Te nagyon szimpatikus vagy ezzel az 58-on tömés megy szajkózással, aztán másnap mikor emelkedik, akkor utólag állítod, hogy vettél és nyertél vele dumával?

Előre mondd a tutit kisbarátom, akkor érsz valamit.

Szerencsére vannak azért itt ilyen emberek is.

Részemről befejeztem a veled való kommunikációt, nem szeretném, ha miattam süllyedne a fórum színvonala. Sok szerencsét!

#260636 Zotya32

Neked is volt; nyertél rajta, örülj neki.

Várod, hogy megint vehess 58-ért, és eladjad majd 62-ért. de ezt lehet csendben is várni, és nem kell folyamatosan károgni, attól nem fog előbb bezuhanni. légy türelemmel, előbb-utóbb megkapod. max 10 nap és 53-ért is vehetsz megint, ha kell.

#260585 Sly-- Előzmény: #260515

A legjobb sztorik pedig JP. Kihagyhatatlanok.

Leutóbb 15-nél is megmondta (utólag persze), hogy aki 8 Ft-on vett, az már duplázott és autót vett a feleségének. Nem Ő volt ez az ügyes természetesen.

#260552 Zotya32 Előzmény: #260546

csak az a bajom, hogy már annyiszor reméltem, hogy majd most, már tényleg el kell indulni, hogy attól tartok, ez megint csak egy néhány napos kis felfutás volt, és kezdődik a lecsorgás, néha beöntés, és 10-15 nap múlva megint 53 ft-nál fogunk szerencsétlenkedni, és anyázni, hogy megint átvertek minket a szemetek. :(

#260543 Zotya32 Előzmény: #260526

vmi más lesz itt. képzeld el, hogy egy ilyen "semmitmondó" hírre így megindul.... Mi lesz, ha netán (adja az Isten) összejön vmi nagyobb, régóta várt projekt; pl. mongólia, orosz szerződés, Trierra ny-európai terítése??? akkor mekkorát fog menni?

#260526 akpo7

Nem kotekedni akarok, de nem szep am belevenni 58-on es kozben hangoskodni, h. tomes!

Egy 58-62-re egyebkent nekem is jo volt, de erre a hirre, almomban sem gondoltam volna, h. megy 1 HUFot is.

#260515 JP Előzmény: #260511

Köszi. Most az egyszer sajnálom , hogy sosem hallgatok ilyesmiket.

#260481 JP

TP-ből kinézem, hogy ilyeneket nyilatkozik. Mikor mondta azt, tudja valaki?

#260461 JP

Gratula Buxi222. Te máris több pénzt realizáltál egy nap alatt, mint az egész topik fél év alatt.

#260449 JP Előzmény: #260239

Buxer,

30 millió az nem annyira sok pénz,.... de nem is aport.

Majd kiszerveznek pár rozsdás cókmókot, ami felesleg a holdingban, hogy ne zavarják itt a tényezőket.. De az megint újabb 2 év, kb.

#260446 Sly--

Szerinted tegnap is tömés volt 58-on.

Most nagyon sírnak Ők is valószínűleg...

#260371 zeeh_ Előzmény: #260360

Megint 63.

Vételi oldal szépen feltöltődött. Még a végén nem öntik vissza?