Ja, ezért vettél...:-)))
Legalább hülyének ne nézd az embert!
Ja, ezért vettél...:-)))
Legalább hülyének ne nézd az embert!
:-))
Mondom Én neked a tutit Szilvia!
Tartsd, mert jelenleg csak egy irány létezik...
Gondolod, Te nagyon szimpatikus vagy ezzel az 58-on tömés megy szajkózással, aztán másnap mikor emelkedik, akkor utólag állítod, hogy vettél és nyertél vele dumával?
Előre mondd a tutit kisbarátom, akkor érsz valamit.
Szerencsére vannak azért itt ilyen emberek is.
Részemről befejeztem a veled való kommunikációt, nem szeretném, ha miattam süllyedne a fórum színvonala. Sok szerencsét!
Neked is volt; nyertél rajta, örülj neki.
Várod, hogy megint vehess 58-ért, és eladjad majd 62-ért. de ezt lehet csendben is várni, és nem kell folyamatosan károgni, attól nem fog előbb bezuhanni. légy türelemmel, előbb-utóbb megkapod. max 10 nap és 53-ért is vehetsz megint, ha kell.
A legjobb sztorik pedig JP. Kihagyhatatlanok.
Leutóbb 15-nél is megmondta (utólag persze), hogy aki 8 Ft-on vett, az már duplázott és autót vett a feleségének. Nem Ő volt ez az ügyes természetesen.
csak az a bajom, hogy már annyiszor reméltem, hogy majd most, már tényleg el kell indulni, hogy attól tartok, ez megint csak egy néhány napos kis felfutás volt, és kezdődik a lecsorgás, néha beöntés, és 10-15 nap múlva megint 53 ft-nál fogunk szerencsétlenkedni, és anyázni, hogy megint átvertek minket a szemetek. :(
Valamikor el kellene indulnia ennek a reteknek, még sokkal "tartozik" nekem.
vmi más lesz itt. képzeld el, hogy egy ilyen "semmitmondó" hírre így megindul.... Mi lesz, ha netán (adja az Isten) összejön vmi nagyobb, régóta várt projekt; pl. mongólia, orosz szerződés, Trierra ny-európai terítése??? akkor mekkorát fog menni?
hmm, és ez nem az első...."ügyesen" használja a lehetőségeit....
Nem kotekedni akarok, de nem szep am belevenni 58-on es kozben hangoskodni, h. tomes!
Egy 58-62-re egyebkent nekem is jo volt, de erre a hirre, almomban sem gondoltam volna, h. megy 1 HUFot is.
Köszi. Most az egyszer sajnálom , hogy sosem hallgatok ilyesmiket.
Ez bizony nem akar visszamenni.
Tartja a 61-63-as sávot.
TP-ből kinézem, hogy ilyeneket nyilatkozik. Mikor mondta azt, tudja valaki?
Gratula Buxi222. Te máris több pénzt realizáltál egy nap alatt, mint az egész topik fél év alatt.
Buxer,
30 millió az nem annyira sok pénz,.... de nem is aport.
Majd kiszerveznek pár rozsdás cókmókot, ami felesleg a holdingban, hogy ne zavarják itt a tényezőket.. De az megint újabb 2 év, kb.
Szerinted tegnap is tömés volt 58-on.
Most nagyon sírnak Ők is valószínűleg...