Nekem még a 9-2x pontos raliban volt későn ébredőként, egy 19-16-os bukóm, pedig volt egy fél órám eladni 21-ért is, 10%-os bukó lett így belőle, nem esett jól... Azóta csak kis pakkokkal merek hozzányúlni, így meg nehéz visszahozni...
Nekem még a 9-2x pontos raliban volt későn ébredőként, egy 19-16-os bukóm, pedig volt egy fél órám eladni 21-ért is, 10%-os bukó lett így belőle, nem esett jól... Azóta csak kis pakkokkal merek hozzányúlni, így meg nehéz visszahozni...
Nekem is, ezzel a szarral szinte mindig csak buktam, pedig pont nyerni kellett volna. Legutóbb a nyúlfos rallyban szabadított meg egy csúnya összegtől, alaposan beszívattak(vagy én magamat).
Túl nagyot nem kellene annak a nyúlnak hátrafelé ugornia. :-))
Még egy 62-63-as "kör" azért belefért nálam, ennyi talán elég is volt, bár még mindig nagyon sokkal tartozik nekem ez a papír...
Személyi változás és rally van rá...
Mi jöhet még? Reggel jobb lábbal kelnek fel és erre indul tömő rally? :)
Hasonló élmények, nyitótól 62-ig mertem tartani, talán bírhattam volna még egy ideig...
ki is. nem sok..:S
Én meg korán dobtam ki, azt hittem, 62 magasságában öntöde lesz, erre tovább ment ez a nyúlsz@r. :)
kicsit beszálltam, de mindjárt ki is. Sajna nem vettem észre a csíkot:D
Izom az, olyan Rambós kidolgozottságú. :-)
Alatta pedig izzadságtócsa a sok gyúrástól.
Az arcán is mutatkozok a harci elszántság.:-)
Ugrani fog hamarosan.
Kicsit dagadtacska és úgy meg van ijedve, hogy alatta egy kisebb tócsa, de remélem ma már nagyobb bátorsága lesz és legalább az edzésnek nekilát.
Köszönöm a szurkolást, így biztos könnyebben veszi az akadályokat! :-))
Na, ez már biztatóbb ez a nyuszis avatar. :-)
Szépen kidolgozott izomzatú első ugrólábak, masszív formájú, erőtől duzzadó hátsó tompora
sportosságot, energikusságot sejtet.
Úgy saccolom, ez a nyuszi helyből ugrik vagy 88 centit, nekiszaladásból a 100 feletti lécet is átviszi.
Alamuszi nyuszi is nagyot ugrik, hát még ez! :-)
Hajrá nyuszi! :-)
Nocsak, mégiscsak érdemes volt tegnap előkotorásznom a topikot, lett egy kis hírecske.
Remélem akadtak, akik emiatt idejében ránéztek a chartra.
Izgalmas napot mára Mindenkinek!
Büszkék lehetünk a srácokra J.P., ahogy a holding egy nagyon erős gazdasági tényező lett, úgy váltak Ők is profi befektetővé, krémmé. 2 év se kellett.
Pál apostol azt mondta vala: averzió),hogy a hangos fingnak nincsen szaga, b verzió) de a csőndesek, igen-igen büdösek.
Rámézésem szerint , ma egy B verzió szerinti 60 fölötti záró lenne a "jó szél". Hát jó szelet Mindenkinek!