Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#260360 Scipio Előzmény: #260347

Nekem még a 9-2x pontos raliban volt későn ébredőként, egy 19-16-os bukóm, pedig volt egy fél órám eladni 21-ért is, 10%-os bukó lett így belőle, nem esett jól... Azóta csak kis pakkokkal merek hozzányúlni, így meg nehéz visszahozni...

#260347 zeeh_ Előzmény: #260329

Nekem is, ezzel a szarral szinte mindig csak buktam, pedig pont nyerni kellett volna. Legutóbb a nyúlfos rallyban szabadított meg egy csúnya összegtől, alaposan beszívattak(vagy én magamat).

#260329 Scipio Előzmény: #260320

Még egy 62-63-as "kör" azért belefért nálam, ennyi talán elég is volt, bár még mindig nagyon sokkal tartozik nekem ez a papír...

#260320 zeeh_ Előzmény: #260308

Személyi változás és rally van rá...

Mi jöhet még? Reggel jobb lábbal kelnek fel és erre indul tömő rally? :)

#260308 Scipio Előzmény: #260293

Hasonló élmények, nyitótól 62-ig mertem tartani, talán bírhattam volna még egy ideig...

#260293 zeeh_ Előzmény: #260288

Én meg korán dobtam ki, azt hittem, 62 magasságában öntöde lesz, erre tovább ment ez a nyúlsz@r. :)

#260255 bargain_hunter Előzmény: #260250

Izom az, olyan Rambós kidolgozottságú. :-)

Alatta pedig izzadságtócsa a sok gyúrástól.

Az arcán is mutatkozok a harci elszántság.:-)

Ugrani fog hamarosan.

#260250 Sly-- Előzmény: #260246

Kicsit dagadtacska és úgy meg van ijedve, hogy alatta egy kisebb tócsa, de remélem ma már nagyobb bátorsága lesz és legalább az edzésnek nekilát.

Köszönöm a szurkolást, így biztos könnyebben veszi az akadályokat! :-))

#260246 bargain_hunter Előzmény: #260245

Na, ez már biztatóbb ez a nyuszis avatar. :-)

Szépen kidolgozott izomzatú első ugrólábak, masszív formájú, erőtől duzzadó hátsó tompora

sportosságot, energikusságot sejtet.

Úgy saccolom, ez a nyuszi helyből ugrik vagy 88 centit, nekiszaladásból a 100 feletti lécet is átviszi.

Alamuszi nyuszi is nagyot ugrik, hát még ez! :-)

Hajrá nyuszi! :-)

#260245 Sly-- Előzmény: #260239

Nocsak, mégiscsak érdemes volt tegnap előkotorásznom a topikot, lett egy kis hírecske.

Remélem akadtak, akik emiatt idejében ránéztek a chartra.

Izgalmas napot mára Mindenkinek!

#260239 Keg Jenő Előzmény: #260238

Büszkék lehetünk a srácokra J.P., ahogy a holding egy nagyon erős gazdasági tényező lett, úgy váltak Ők is profi befektetővé, krémmé. 2 év se kellett.

Pál apostol azt mondta v…

#260238 JP

Pál apostol azt mondta vala: averzió),hogy a hangos fingnak nincsen szaga, b verzió) de a csőndesek, igen-igen büdösek.

Rámézésem szerint , ma egy B verzió szerinti 60 fölötti záró lenne a "jó szél". Hát jó szelet Mindenkinek!

Re: Bejegyezték a Phylaxia részesedésszerzését a Kelet Rádióban

#260105 JP Előzmény: #260064

Nem konkrétan ezt a bejelentést vártam, de kaliberként talán, talán megteszi.