Kezdővel cukkolódom...ismerjük egymást...csak nem haragszik..
de az amerikai iránymutatás holnapra lehet újdonság lesz...
Kezdővel cukkolódom...ismerjük egymást...csak nem haragszik..
de az amerikai iránymutatás holnapra lehet újdonság lesz...
sebaj Ricsi...azért mi nagyon köszönjük amit értünk teszel...nagyon hasznos...ha éppen van olyan alkalom hogy nem érsz rá, vagy valami közbejön nem érdekes...neked is meg kell élni valamiből, első a munka.
ha tudsz adni záró előtti árakat, azt mindig szívesen vesszük.
:-)
A fórumnak az a lényege, hogy aki amit lát és tud azt megosztja a többiekkel!
Vagy tévedek?
Vagyis nem értem a "legtöbben visznek" dolgot. Kezdők tuti hogy nem fognak olyat hozzátenni ami meghatározó lehetne, amit pl Te is megjátszanál. Ők inkább kérdeznek és tanulnak.
A vén rókák meg elmondják véleményüket és abból mindenki tanulhat.
Sztem mindenki ott segít ahol tud. Ezért közösségi oldal a stockland, mint inkább fórum. Ezt így látom.
o)
Én ma szintén nem tudtam betenni, - a tiedre ezért is vártam az uccsó pillanatban,- mert van amikor csak 9 előtt pár perccel előbb tudok belépni és a brokit nem hívom már, csak max olyan 8:50-kor ma ezt lekéstem.
:) még te kérsz elnézést.. én köszönöm a munkád amit ide benyomsz.. a legtöbben csak visznek..
Szép estét:)
Halál komolyan, ott ültem a mol kúton, ölemben a laptop, és vártam a 9 órát. Erre, amikor a broki elmondta az árakat, kiírta, hogy lassú a kapcsolat, és nem találja a keresett oldalt, vagy valami hasonlót. Idegbaj kerülgetett, bpcsi, hogy nem tudtam beírni.
megint a short?...emelkedő piacon?..))
Sajna ez csak utólag látszik,azon a környéken már nem szórták a sok kincset,tényleg akkora a vola hogy kalandosabb napokon ezer pontokat mozog a hati,jelentős részét réssel,így vagy reszkírozol vagy realizálsz,utóbbi elszalasztása fájó tud lenni :(
Dettó. 21700-on kellett volna, látszott, hogy nem tudja átlökni az alatta levő támaszt... Na mindegy, megint tanultam valamit.
holnap akkor én is bővítek...ha elkezdenek a futik lefordulni :D
elmondom :
-sokszor nyitottam már olyan pozíciót hogy nagy szerencsém volt a belépési pontnál, és hogy utána ilyen szépen elkezdett esni..vagyis hogy tudtam fogni 500 pontokat...
mindig attól félek hogyha lezárok valamit, nem lesz még egyszer olyan jó alkalmam visszanyitni a pozíciókat, vagyis hibázok..amiatt veszteségem lesz...ezért az összes pozíciót a végsőkig tartogatom, hogy hátha ez lesz az amelyikkel végre 6-7.000 pontot is lehet fogni..
...meg általában olyan peches vagyok hogy a shortot a legalján nyitom....vagy a shortot akkor zárom amikor lefordul utána..szóval peches is vagyok sokszor..
mondjuk 24900 óta már szépen hozott a konyhára a shotolás..el is tettem pénzt zsebre..vissza is buktam..kerestem is..szal. nem könnyű
kilőnek ezek... azt hiszem lassan bővíthetem a shortot....
már kezdek is mérgelődni hogy USA fordulgat lefele...hogy az aAAA :D
na futik jönnek le neked BUD zárás után hogy tudjál anyázni :D
Akartál +1 gombócot enni! :)) kis telhetetten /bezártunk USA máris fordult/ Ez komolyan már hihetetten kategória!
Én hamar megoldanám a BP problémáját! Oxigént pumpálnék le a műveleti területre! Pl. tegnap is milyen jó lett volna mikor körfűrésszel vágtak!
:))