Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hl

#260073 Capablanka Előzmény: #260057

Kezdővel cukkolódom...ismerjük egymást...csak nem haragszik..

de az amerikai iránymutatás holnapra lehet újdonság lesz...

Re: nincs cím

#260070 BudFox Előzmény: #260053

sebaj Ricsi...azért mi nagyon köszönjük amit értünk teszel...nagyon hasznos...ha éppen van olyan alkalom hogy nem érsz rá, vagy valami közbejön nem érdekes...neked is meg kell élni valamiből, első a munka.

ha tudsz adni záró előtti árakat, azt mindig szívesen vesszük.

:-)

#260069 kelvin Előzmény: #260059

A fórumnak az a lényege, hogy aki amit lát és tud azt megosztja a többiekkel!

Vagy tévedek?

Vagyis nem értem a "legtöbben visznek" dolgot. Kezdők tuti hogy nem fognak olyat hozzátenni ami meghatározó lehetne, amit pl Te is megjátszanál. Ők inkább kérdeznek és tanulnak.

A vén rókák meg elmondják véleményüket és abból mindenki tanulhat.

Sztem mindenki ott segít ahol tud. Ezért közösségi oldal a stockland, mint inkább fórum. Ezt így látom.

#260062 wizes Előzmény: #260053

o)

Én ma szintén nem tudtam betenni, - a tiedre ezért is vártam az uccsó pillanatban,- mert van amikor csak 9 előtt pár perccel előbb tudok belépni és a brokit nem hívom már, csak max olyan 8:50-kor ma ezt lekéstem.

#260059 Ibiza Előzmény: #260053

:) még te kérsz elnézést.. én köszönöm a munkád amit ide benyomsz.. a legtöbben csak visznek..

Szép estét:) Halál komo…

#260053 Ricsi

Szép estét:)

Halál komolyan, ott ültem a mol kúton, ölemben a laptop, és vártam a 9 órát. Erre, amikor a broki elmondta az árakat, kiírta, hogy lassú a kapcsolat, és nem találja a keresett oldalt, vagy valami hasonlót. Idegbaj kerülgetett, bpcsi, hogy nem tudtam beírni.

#260048 Waszeitung Előzmény: #260044

Sajna ez csak utólag látszik,azon a környéken már nem szórták a sok kincset,tényleg akkora a vola hogy kalandosabb napokon ezer pontokat mozog a hati,jelentős részét réssel,így vagy reszkírozol vagy realizálsz,utóbbi elszalasztása fájó tud lenni :(

#260044 Kezdő Előzmény: #259989

Dettó. 21700-on kellett volna, látszott, hogy nem tudja átlökni az alatta levő támaszt... Na mindegy, megint tanultam valamit.

#260024 BudFox Előzmény: #260011

elmondom :

-sokszor nyitottam már olyan pozíciót hogy nagy szerencsém volt a belépési pontnál, és hogy utána ilyen szépen elkezdett esni..vagyis hogy tudtam fogni 500 pontokat...

mindig attól félek hogyha lezárok valamit, nem lesz még egyszer olyan jó alkalmam visszanyitni a pozíciókat, vagyis hibázok..amiatt veszteségem lesz...ezért az összes pozíciót a végsőkig tartogatom, hogy hátha ez lesz az amelyikkel végre 6-7.000 pontot is lehet fogni..

...meg általában olyan peches vagyok hogy a shortot a legalján nyitom....vagy a shortot akkor zárom amikor lefordul utána..szóval peches is vagyok sokszor..

mondjuk 24900 óta már szépen hozott a konyhára a shotolás..el is tettem pénzt zsebre..vissza is buktam..kerestem is..szal. nem könnyű

#259990 Zabás Előzmény: #259989

Akartál +1 gombócot enni! :)) kis telhetetten /bezártunk USA máris fordult/ Ez komolyan már hihetetten kategória!

Én hamar megoldanám a BP problémáját! Oxigént pumpálnék le a műveleti területre! Pl. tegnap is milyen jó lett volna mikor körfűrésszel vágtak!

:))

#259989 BudFox Előzmény: #259981

kár hogy nem realizáltam tegnap 21640 -en...hmm..szép lett volna..850 pont nyerő ááá

mindig ez van...