úgy látom hati long ötletem is jó volt :))) nyitogatom visszafele csendesen.
úgy látom hati long ötletem is jó volt :))) nyitogatom visszafele csendesen.
shortod hogy áll?..
nem látom, hogy a napokban kimaradnék bármiből is
Kaphatnék 1 reált, nem megy, kiszálltam újraindítottam mert valami gyanús volt és halott a Netbrokim.
:(
Fenébe ha bezuhanok itt állok megfürödve semmi hajszárító.
gondolom látszik, hogy igyekszem tanulni, mindig többet látok, szívom az infót. Chartjaimhoz legújabb elgondolásom, hogy előveszem az iskola szögmérőt és felrakom erre a parabolikus görbémre, szögeket figyelek majd. ezt még mástól nem hallottam.. :)
200as pakhoz jel, és hogy ne rángassanak oda vissza értelmetlenül nyitó-záróban, és hogy leküzdjük 200MAt
mo elkezdem visszanyitogatni lassan a shortokat:))
Szerintem érdemes ezt a hármas csomópontot figyelni, oda elmehet.
Ezen kívül a 200MA-t nézni
jó ez a grafikon megint. hát USA nak most vissza kéne fordulnia hogy essünk..anélkül úgysem fog menni...árgus szemekkel nézem az S&P --t
ezeken tovább menve látok egy parabolikus görbét, három hulámmal, aminek középső visszateleése folyik, ami a jelenlegi leszoritónk..
ez feketével jelőlve..
http://www.postimage.org/image.php?v=Tswgdkr&code=2
tovább nem folytatom :)
Üdv
ezen folyamatokat tovább vizsgálve felfedezhető az az elliott amit már felraktam múlt héten.
ez most sárgával jelőlve.
Szerintetek érdemes itt venni? :DD
Az az érzésem hogy longgal nem lehet mellényúlni,főleg Rg nek köszönhetően,bux 200 napos fölé keveredett,kár hogy Oti + Molly nem túl erős...
Tovább menve ezen chartom alapján, felfedeztem, hogy a 20-50MA első cross után jön egy rövid konszolidáció a lefele menteben, amely után leszoritó előtt újabb cross jön, majd tovább le.
Ez a folyamat háromszor látható a képemen, ezeket jelőltem 1-2-3mal.
A harmadikban vagyunk, és a leszoritónál lehetne egy harmadik cross második fázisa, ami a kettős fib is. :)))
Kelvinnek, lyonnelnek pedig csak kuka, így ne nézzék :)