Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Kaphatnék 1 reált, nem m…

#259721 wizes

Kaphatnék 1 reált, nem megy, kiszálltam újraindítottam mert valami gyanús volt és halott a Netbrokim.

:(

Fenébe ha bezuhanok itt állok megfürödve semmi hajszárító.

Re: nincs cím

#259720 Hathor Előzmény: #259715

gondolom látszik, hogy igyekszem tanulni, mindig többet látok, szívom az infót. Chartjaimhoz legújabb elgondolásom, hogy előveszem az iskola szögmérőt és felrakom erre a parabolikus görbémre, szögeket figyelek majd. ezt még mástól nem hallottam.. :)

#259713 Hathor Előzmény: #259710

200as pakhoz jel, és hogy ne rángassanak oda vissza értelmetlenül nyitó-záróban, és hogy leküzdjük 200MAt

#259709 Hathor Előzmény: #259708

Szerintem érdemes ezt a hármas csomópontot figyelni, oda elmehet.

Ezen kívül a 200MA-t nézni

#259708 BudFox Előzmény: #259705

jó ez a grafikon megint. hát USA nak most vissza kéne fordulnia hogy essünk..anélkül úgysem fog menni...árgus szemekkel nézem az S&P --t

gl

#259701 Waszeitung

Szerintetek érdemes itt venni? :DD

Az az érzésem hogy longgal nem lehet mellényúlni,főleg Rg nek köszönhetően,bux 200 napos fölé keveredett,kár hogy Oti + Molly nem túl erős...

#259698 Hathor Előzmény: #259685

Tovább menve ezen chartom alapján, felfedeztem, hogy a 20-50MA első cross után jön egy rövid konszolidáció a lefele menteben, amely után leszoritó előtt újabb cross jön, majd tovább le.

Ez a folyamat háromszor látható a képemen, ezeket jelőltem 1-2-3mal.

A harmadikban vagyunk, és a leszoritónál lehetne egy harmadik cross második fázisa, ami a kettős fib is. :)))

Kelvinnek, lyonnelnek pedig csak kuka, így ne nézzék :)

http://www.postimage.org/image.php?v=Pq9P5Li