Aki 18:00-tól látja az árakat ez az 1,19 es mozgás valós volt??
Aki 18:00-tól látja az árakat ez az 1,19 es mozgás valós volt??
Na most nézem EUR/USD-t... Long beszállót keresnék az éjjel vagy holnap napközben rövidre, de elég ronda lett a chartja.. Lassan fordulnia kellene megint fölfelé ha nem akar új mélypontra esni... Max itt 1,22- 1,25 körül meg kéne állnia mert különben könnyen meglehet az 1,17 körüli szint...
Úgy értettem, hogy a péntek hajnali minimum alá kellene még lenéznie pár pipet. Logikusan addig, ahová most egy longhoz a stoplosst tennéd.
Semmiképp sem az 1,39xx-es korábbi low alá várom, csak a pénteki alá pl. 20 pippel. Vagy ha 20 pipre tennéd a stopot akkor 21-el :)))
Persze itt a végén már nehéz pontosan számolni az ilyen aprólék hullámokat, tehát az is lehet hogy tévedek és tovább megy fel rögtön hétfőn nyitásban. A lényeg, hogy nagyon erős emelkedő hetet várok benne, de ennek ellenére nem erőltettem pénteken a longot, mert egy hétvégén bármi megtörténhet.
Kicsit nekem zavaros irás. szvsz uj alj kivan csukva.
EURCAD és EURAUD továbbra is a cél, most nem szabad piszkálni, ha van zárni kell a longot, mert kellhet neki az utolsó alj, amit kerestem reggel rajta. Hétfőn-kedden meglehet a nagy emelkedés benne, amit vártam.
Az EURJPY-nél, pedig 103 környékén vásárolnék be hosszabb távra.
Azért nekem van egy láda söröm rá, hogy 1,2 alá benéz a jövő héten.:) Ott én is elkezdek "alá állni", vagyis 1 mill kontit megkockáztatok vételben.
nehogy valaki elhiggye, csak vicc volt :)))
az emberek őrültek, először okot találnak az eladásra valamiért, azután ok nélkül ugyanott vesznek
mindegy, szeretem őket, mert ezekkel az akciókkal tartják fönt nekem a lakást, meg az autót, meg a többit...
a spanyoloknak visszaállították a minősítését, tévedés volt...
itt az emelkedés megint
az előző bullish, ami mondjuk keddig tarthat ki előlép nálam elsődleges számozásnak és a bearish lemegy a harmadikra
közé bejön egy új ötlet: ékelődés kezdődik, akkor a számozás:
[A] / iii / (c) / [ii] / 3
ez végkifejletben nem, de időtartamban különbözik, ugyanis eltarthat szerdáig
ha ennyi az esés, akkor a mostani nagyon hasonlít hosszában, karakterében a szerdai nap végi eséshez, akkor pedig mindkettő egy X és a piacok nem hétfőn délelőtt fogják kivinni a padlót, hanem csak a hét közepén
ebben az esetben a számláló:
a / z / [ii] / 3
azok római számok
a különböző rendű hullámokat arab-római, meg kicsi-nagy, meg ilyenzárójel-olyan zárójel megkülönböztetéssel látjuk el, annak megfelelően, hogy a trend melyik szintjéhez tartoznak
most ért véget a római kis v lefelé
a számláló ebben a pillanatban
a / (ii) / [iii] / 3