Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Na most nézem EUR/USD-t.…

#258436 TrogerBroker

Na most nézem EUR/USD-t... Long beszállót keresnék az éjjel vagy holnap napközben rövidre, de elég ronda lett a chartja.. Lassan fordulnia kellene megint fölfelé ha nem akar új mélypontra esni... Max itt 1,22- 1,25 körül meg kéne állnia mert különben könnyen meglehet az 1,17 körüli szint...

Re: legyen hát bullish

#258371 Cimballi Előzmény: #258348

Úgy értettem, hogy a péntek hajnali minimum alá kellene még lenéznie pár pipet. Logikusan addig, ahová most egy longhoz a stoplosst tennéd.

Semmiképp sem az 1,39xx-es korábbi low alá várom, csak a pénteki alá pl. 20 pippel. Vagy ha 20 pipre tennéd a stopot akkor 21-el :)))

Persze itt a végén már nehéz pontosan számolni az ilyen aprólék hullámokat, tehát az is lehet hogy tévedek és tovább megy fel rögtön hétfőn nyitásban. A lényeg, hogy nagyon erős emelkedő hetet várok benne, de ennek ellenére nem erőltettem pénteken a longot, mert egy hétvégén bármi megtörténhet.

#258273 Cimballi Előzmény: #258270

EURCAD és EURAUD továbbra is a cél, most nem szabad piszkálni, ha van zárni kell a longot, mert kellhet neki az utolsó alj, amit kerestem reggel rajta. Hétfőn-kedden meglehet a nagy emelkedés benne, amit vártam.

#258270 Sanguis Előzmény: #258264

Azért nekem van egy láda söröm rá, hogy 1,2 alá benéz a jövő héten.:) Ott én is elkezdek "alá állni", vagyis 1 mill kontit megkockáztatok vételben.

#258264 Cimballi Előzmény: #258260

nehogy valaki elhiggye, csak vicc volt :)))

az emberek őrültek, először okot találnak az eladásra valamiért, azután ok nélkül ugyanott vesznek

mindegy, szeretem őket, mert ezekkel az akciókkal tartják fönt nekem a lakást, meg az autót, meg a többit...

legyen hát bullish

#258259 Cimballi

itt az emelkedés megint

az előző bullish, ami mondjuk keddig tarthat ki előlép nálam elsődleges számozásnak és a bearish lemegy a harmadikra

közé bejön egy új ötlet: ékelődés kezdődik, akkor a számozás:

[A] / iii / (c) / [ii] / 3

ez végkifejletben nem, de időtartamban különbözik, ugyanis eltarthat szerdáig

elmondom a bullish-at is

#258254 Cimballi

ha ennyi az esés, akkor a mostani nagyon hasonlít hosszában, karakterében a szerdai nap végi eséshez, akkor pedig mindkettő egy X és a piacok nem hétfőn délelőtt fogják kivinni a padlót, hanem csak a hét közepén

ebben az esetben a számláló:

a / z / [ii] / 3

Re: Spanyolország után

#258252 Cimballi Előzmény: #258250

azok római számok

a különböző rendű hullámokat arab-római, meg kicsi-nagy, meg ilyenzárójel-olyan zárójel megkülönböztetéssel látjuk el, annak megfelelően, hogy a trend melyik szintjéhez tartoznak

most ért véget a római kis v lefelé

a számláló ebben a pillanatban

a / (ii) / [iii] / 3