:-)
mert én is cad gyengülésre játszom :-)
Én is neked. De ha te longolod, akkor hogy jó a shortom... D
mármint eurcad longod van.
http://stooq.com/q/?s=euraud&d=20100528&c=1m&t=c&a=lg&b=0&r=cadjpy
Ja értem. Vagy azt hiszem....
Hát ezt nézegetem én is cadjpy-ben. Lefelé meg volt a harmadik pattanás. Viszont felfelé H4-en a 3. érintés is.
Hát én ebben nem tudok most tanácsot adni!!! :-(
Ma-k fibo fogja.
Én ugyanúgy benne látom a 88,7 körüli szintet, mint hogy innen lefordul!!!!
pasz.
elvileg meg volt a 3-ik pattanás 4-re akár törheti is, de akkor csúnya világ jön.
Usa indexek 200 naposnál meg léátjuk.
Mindenesetre az eurcad longomnak, jót tesz a cadjpy short, egy irányba állunk!!! :-)
Cimballi!
király vagy!!!!!!
reggel óta meg van mindkettőben a longom 102, és 50 pip 1,2934, és 1,4485.!!!!
Köszi!!!!!
na én ezért nem rakok a hosszukra stopot.
nem is zártam még, mert ha meg van a B pont (hetesen 5 pont -mondjuk az elég gáz, mert akkor tovább esünk- de az egybeesne az 1,05 célárammal) akkor elvileg jöhet fel 1,28-1,3 környékére.
Hidd el nincs annál szebb látvány mikor 500-as tőkeáttétnél 20 euro befektetéssel 0,1 lottal, keresel 1000 pontot!!!!!
Köszi !
Na ez az :) Nem tudok sokáig a valagomon ülni, extra rövidtávú játékos vagyok :) Eddig csak skalpoltam, most barátkozok azzal hogy több órás trendeket is meg tudjak játszani, egyenlőre ezt csak kis áttétellel. Fejlődni kell..
Ezt akarom jól begyakorolni, mellette a trenden belül meg skalpolni nagyobb áttéttel. Bele fogok őszülni akkor is ez a vágyam :))
Trendelésnél a stop elhelyezéssel vannak most gondjaim... Akár hova raktam sokszor kiütöttek... A hét elején be is nyeltem egy csúnya bukót emiatt... Itt egy kicsit cumisabb megtalálni a jó stop szintet mint Részvényeknél...
grat.
Úgy látom hogyha el tudsz tenni 100 pipet az már jónak számít.
El lehet tenni 500-at is csak közben kihullik a hajad....
1,2438-on zártam egyenlőre. 140 pipet sikerült megfognom.
Keresem az újabb beszállót. 1,24 alá reményeim szerint szerint visszajön még. Kezd kirajzolódni valami emelkedő trend féle.... Na lássuk meddig jön vissza.
Én visszafeküdtem aludni, nem rég keltem :) Be raktam alá jó mélyre egy stoppot, aztán aludtam tovább. 24 pip nyerőt már levédtem, aludhatok tovább :))
Mozduljon már valamerre, aztán meglátjuk. :)
0,86 környékén mindenképp várható egy megtorpanás, de hogy addig egyhuzamban elmegy-e, vagy tesz egy fordulót, korai megmondani. A mostani beszűkülüésből mindenesetre el kéne indulnia valamelyik irányba.
igen tetszik bár tul meredek
Viszont a kamt különbözet mindent felül irhat, aminek lehet csonka hullám is a következménye lefelében, valamint bojliba is rendesen vissza kell menni, meg a hetes 200sma tartja, pattant.
volt benne longom be is irtam sajnálom is :-(
htese tető célár is meg volt, most nézem a korrekcios szintet.
nem tudom egyébként, hogy bele merjek e adni.
lehet vétellel fogok probálkozni, nem tudom.
a H4 csatorna nem tiszta nekem, és ez zavar a legjobban
usa visszatesztelte a napos 200-ast itt eldől ugy is.
egyenlőre eurusdben látnék némi erőt felfele.
remélem igazam lesz.
mindkettőnek. Nagyságrendileg az eurcad és euraud együtt mozog nem. Nagyságrendileg.
nem kellene még egy kicsit lejjebb jonniük a megpattanáshoz?
Csak kérdezem.
http://www.imagebam.com/image/75c98082260572
Ez hogy tetszik?