Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD ===

#257925 Amatoregy Előzmény: #257922

Hát ezt nézegetem én is cadjpy-ben. Lefelé meg volt a harmadik pattanás. Viszont felfelé H4-en a 3. érintés is.

#257922 kratya Előzmény: #257918

Hát én ebben nem tudok most tanácsot adni!!! :-(

Ma-k fibo fogja.

Én ugyanúgy benne látom a 88,7 körüli szintet, mint hogy innen lefordul!!!!

pasz.

elvileg meg volt a 3-ik pattanás 4-re akár törheti is, de akkor csúnya világ jön.

Usa indexek 200 naposnál meg léátjuk.

Mindenesetre az eurcad longomnak, jót tesz a cadjpy short, egy irányba állunk!!! :-)

#257920 kratya Előzmény: #257629

Cimballi!

király vagy!!!!!!

reggel óta meg van mindkettőben a longom 102, és 50 pip 1,2934, és 1,4485.!!!!

Köszi!!!!!

#257919 kratya Előzmény: #257824

na én ezért nem rakok a hosszukra stopot.

nem is zártam még, mert ha meg van a B pont (hetesen 5 pont -mondjuk az elég gáz, mert akkor tovább esünk- de az egybeesne az 1,05 célárammal) akkor elvileg jöhet fel 1,28-1,3 környékére.

Hidd el nincs annál szebb látvány mikor 500-as tőkeáttétnél 20 euro befektetéssel 0,1 lottal, keresel 1000 pontot!!!!!

#257896 TrogerBroker Előzmény: #257886

Köszi !

Na ez az :) Nem tudok sokáig a valagomon ülni, extra rövidtávú játékos vagyok :) Eddig csak skalpoltam, most barátkozok azzal hogy több órás trendeket is meg tudjak játszani, egyenlőre ezt csak kis áttétellel. Fejlődni kell..

Ezt akarom jól begyakorolni, mellette a trenden belül meg skalpolni nagyobb áttéttel. Bele fogok őszülni akkor is ez a vágyam :))

Trendelésnél a stop elhelyezéssel vannak most gondjaim... Akár hova raktam sokszor kiütöttek... A hét elején be is nyeltem egy csúnya bukót emiatt... Itt egy kicsit cumisabb megtalálni a jó stop szintet mint Részvényeknél...

#257886 Amatoregy Előzmény: #257824

grat.

Úgy látom hogyha el tudsz tenni 100 pipet az már jónak számít.

El lehet tenni 500-at is csak közben kihullik a hajad....

#257824 TrogerBroker Előzmény: #257797

1,2438-on zártam egyenlőre. 140 pipet sikerült megfognom.

Keresem az újabb beszállót. 1,24 alá reményeim szerint szerint visszajön még. Kezd kirajzolódni valami emelkedő trend féle.... Na lássuk meddig jön vissza.

#257797 TrogerBroker Előzmény: #257628

Én visszafeküdtem aludni, nem rég keltem :) Be raktam alá jó mélyre egy stoppot, aztán aludtam tovább. 24 pip nyerőt már levédtem, aludhatok tovább :))

#257704 Netmaster Előzmény: #257658

Mozduljon már valamerre, aztán meglátjuk. :)

0,86 környékén mindenképp várható egy megtorpanás, de hogy addig egyhuzamban elmegy-e, vagy tesz egy fordulót, korai megmondani. A mostani beszűkülüésből mindenesetre el kéne indulnia valamelyik irányba.

#257658 kratya Előzmény: #257639

igen tetszik bár tul meredek

Viszont a kamt különbözet mindent felül irhat, aminek lehet csonka hullám is a következménye lefelében, valamint bojliba is rendesen vissza kell menni, meg a hetes 200sma tartja, pattant.

volt benne longom be is irtam sajnálom is :-(

htese tető célár is meg volt, most nézem a korrekcios szintet.

nem tudom egyébként, hogy bele merjek e adni.

lehet vétellel fogok probálkozni, nem tudom.

a H4 csatorna nem tiszta nekem, és ez zavar a legjobban

usa visszatesztelte a napos 200-ast itt eldől ugy is.

egyenlőre eurusdben látnék némi erőt felfele.

remélem igazam lesz.