nyertem 9 dollárt a meccs közbeni bohóckodásokkal :)
ki lövi a következő gólt, meg lesz e gól a60-75 perc között. :)
ingyen van a jövő hétvégi tippelgetés a vb első napjaira. Kösz Hollandia, majd szurkolok nektek is :)
nyertem 9 dollárt a meccs közbeni bohóckodásokkal :)
ki lövi a következő gólt, meg lesz e gól a60-75 perc között. :)
ingyen van a jövő hétvégi tippelgetés a vb első napjaira. Kösz Hollandia, majd szurkolok nektek is :)
ezt írtam:
Fogadjunk, hogy legalább 3 góllal kikapunk , de egy 5 gólos vereségen sem lepődnék meg!
én is ezen gondolkodtam 0-1nél, hogy most kéne megtolni a hollandokat egy nagyobb összeggel, mert a hollandokra az odds is emelkedett, csak hirtelen lusta voltam átutalni, inkább döglöttem a kanapén és néztem ezt a nevetséges meccset
wazz, miért nem fogadtam meg ezt a szar csapatot 10 millióval!
nem tudom, mióta Hernády hozzám ért, azóta levette rólam a 10 éves átkot...:)
Most viszont az egész pénzt rá kellene tenni egy holland győzelemre a magyarok ellen!
Ki lehet kétszer is egymás után cselezni a faktort? :))
ha te veszel el is jön az apokalipszis...:)
amikor mindenki a világvégét látja, akkor kell venni...
Max tőke az OTP-ben.
:)) átcsesztél előző héten a faktoroddal, nem szeret már a kék madár :))
no lássuk:
Hirtelen mozdulattal short lezárva, full tőke 90%-ával OTP vétel!
Lássuk , hogy müxik-e a faktor, mert ha igen, akkor hétfőn államcsőd...
nem is értem mi van a faktorral mostanában...
23.200-ról short, lezárva 21325-ön, majd 21550-en újranyitva, de 21.600-on lezárva. Helyette MOL vétel 16.300-on , eladva 17.850-en, BUX short újranyitva 22450-en...
Crazy world!
b.szki!
Ráadásul shortot is nyitottam...Nos várom a hétvégén csak bejelentik a világ végét...
na, realizáltam a MOL nyerőmet...Soha rosszabbat!
Egy kicsit olyan érzésem van, hogy most pénteken megint visszajött az optimizmus, ami a hétvégén megint könnyen összeomolhat...
Ha meg mégsem, akkor annyit nem fog emelkedni most hirtelen...
Ha mindenki optmista, akkor negatív hírek jönnek, ha mdenki pesszipista, akkor meg optimisták...
Ilyen most a világ...Szóval a biztos nyerő relaizálva, aztán megyünk tovább csak még azt nme tudom, hogy shortban, vagy longban...
folyamatosan frissítem az itteni hozzászólásaimmal...
Nem is tudom, hogy hogyan kell magát a cikket frissíteni...
Szép ez a MOL, csak rohadt telhetetlen vagyok és azon sajnálkozom, hogy nem vettem többet...
Mindegy, ha kína is jó, akkor még a forinterősödés sem zavar!:)
mikor frissíted a cikket?