Techno Sün
Doki, fedezeti okok miatt vannak azok a shortok. Nem tétel, fix vevők...
nem tudom, de ez a kereszttulajdonlás kicsit drága mulatság otpnek, imfből kapott lé egy része mehet srvre.. Nem tetszik.
Ez nem lehet magyarázata annak h miért nem záródtak a shortok, ez csak arra magyarázat h miért vette olyan vehemensen magát a bank. Kereszttulajdonlást akar kialakítani a MOL és az OTP ., és ezt javasoltam is már. Ez a modell a németeknél, ez tette a nagy német bankokat és cégeket felvásárolhatatlanná. Hogy a shortokat miért nem zárták annak oka valami olyan ok kell legyen ami ettől független. itt az a 2 tényező jöhet szóba amit leirtam, esetleg még az is lehet h szimplán ph&szok;, de ez lévén amcsikról szó (akik ugyan ph@szok de rendszerint mégis ők b@sznak először) nem igazán valószínü....
http://stocklandyard.hu/blog/show/89/OTP-srv-tranzakcio
ezért nem záródtak a shortok...
németek is megroggyantak, esélyeink, mint vaknak a 12sávon autópályán hosszábban szlalomozva. Egyébként tényleg meglepő nem xarták össze magukat...
" A nemrég közzétett - ám március végi - adatokból kiderül, az Egyesült Államokban tevékenykedő alapkezelők már csak 11,9 millió OTP-részvénynek (illetve ADR-nek, letéti jegynek) megfelelő short pozícióval rendelkezte, egy millió darabbal kevesebbel, mint két héttel korábban."
Láthatólag nem x@rtak be a shortosok az eddigi OTP emelkedéstől. Ennek két magyarázata lehet az egyik hogy az otp-t alultejesítőnek itélték egy másikat meg felülteljesítőnek ezt venni kezdték az otp-t meg adni....ebben az esetben ugye nem égnek bele a shortokba és nem is kell zárniuk különösen ha a másik bank osztalékot fizet míg az otp ugye nem. A másik lehetőség h tudnak valamit Ez egy nagyon valószínű eset , mit tudhatnak ? Esetleg azt tudhatják h Mo-t ujra leminősitik befektetési kategoria alá, vele az OTP-t és akkor az amcsi nyugdijalapoknak ki kell tárazniuk az otp-jüket.....A mostani közvéleménykutatások hamar megpecsételik a bajnai kormány sorsát a 70%-os fidesz arány az nagyon odab@sz a zeccerü szoci képviselőnek is, aligha követelik majd a kormánytól h ujabb megszoritásokkal sikerüljön feltornázniuk ezt az arányt 75%-ra a jobbikot meg 10%-ra, és ugye szemünket ne vegyük le közben a brutális eu ipari kibocsátás csökkenésről ami itt is hatni fog talán még erősebben is, már önmagában ezért is jönni fog a leminősítés, és akkor ne is beszéljünk a bajnai kormány várhastóan béna liba (stilszerüen) állapotáról. A szocik és az szdsz tükön szurták magukat a bajnai kormány erőltetésével...és lehet a zótépét is....
:))
Hasonló téma :
*
Egy 80 éves bácsi felveszi a kabátját és indulni készül otthonról.
Felesége utána szól.
- Hová mész?
- Elmegyek az orvoshoz.
- Beteg vagy?
- Nem, csak gondoltam feliratok magamnak viagrát.
- Várj, én is jövök - kászálódik ki a néni a hintaszékből.
- Miért? Beteg vagy?
- Nem, csak kérek egy Tetanusz-oltást, ha előveszed azt a régi, rozsdás szerszámot.
:))) jót röhögtem... köszi... :)))
:DDD humor topikba is légyszives :)
:D
Ez lehet hogy régi, de nekem új volt, megosztom ...
Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták, hogy elmennek a kupiba. A madám, látván kikkel van dolga, végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
- Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba. Ezek jó részegek, nem veszik majd észre a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék kedvükre, amiért ide jöttek. Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
- Azt hiszem az én nőm már halott volt.
- Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
- Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
- Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány volt!
- Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
- Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe, erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával vitte a műfogsorom is!
:)))