Megvan még a 80% short? Ha meg, honnan?
sc 2.kör
Talán az A pont megvolt és most jön a B, csak milyen lefolyású lesz??? Tudod, hogy B pontra van egy pár verzió! Akár 5 pont fölé is mehet!
Akkor csak vissza kell olvasnom :o)
A és B pont a cinkes? rögtön mondom :oDD
Biztos tartunk, de a guruk nem jutnak egyetértésre:)))
Sziasztok,
Nem voltam pár napig, egész szépen estünk. Nem tudom mi az irány, megpróbálok visszaolvasni. Elliott-ban tartunk valahol?
Hát ez a likvidálás része nagyon hasonlít az enyémre, dettó pár óra múlva jó lett volna és mindig a legszarabb helyen vették el, nehogy még véletlenül is jól járjál:)
Mára már én sem engedem, hogy bele nyúljanak
Tudom, hogy nem a legjobb.
Mondjuk azt hogy dupla vagy semmi alapon. röviden :)
de hosszabban más is van mögötte.
200 Kt is tartanék, ha el bírna akkora elmozdulást. :DDd
Komolyra.
Én nem értelek téged, hogy miért egybe nyitod és zárod:
- 100*1 konti nyitás is annyiba kerül mint 1*100. (Rv-nél ugye kb 100.000 Ft-ig számolnak minimum díjat, vagyis nem éri meg 2 db otp-t venni és adni)
- ekkora kontikkal saját magad alatt rontod el az árat nyitásnál és zárásnál
- ekkora kontinál mindenki azt figyeli, hogy átviszi-e vagy se, tehát te piacfordítóként is viselkedsz.
Magamról. Annó én is próbáltam a tőkéből maximumot kihozni. Ennek eredménye hogy egy ilyen nap után kénytelen voltam pár db-ot zárni (vagy megtették helyettem) ráadásul ez később mindig jó lett volna, csak azt a pár órát nem birta ki a pozi.
Most reál nélkül - koromnak megfelelően, nyúgdija módon - kereskedek. Ha 2 hónap akkor 2 hónap a pozi. Mondjuk novemberben már nem így lesz, de egyelőre el vagyok vele
Egyébként nem haragszom. (Csak felraktalak a BAR listára. :DDDD )
Igen játszani jó. Nagyon kevesen vannak itt akik ebből élnek. Fx topikban volt egy beírás. Hobby, ami adott esetben pénzt hozhat. Segiti a fejlődésem és a látóköröm szélesedését. Szinten tart.
Cserébe időnként ide hülyeségeket firkálok. :D
Azt félre értetted, már reggel is akartam írni..
arra volt péld, hogy 1K tartható, mert nem likvidálnak.. és Te is írtad rá, hogy addig ráérsz, szóval erre volt példa. 200K-t nem tartanál addig :)
ennyi.
játszani jó vele.
22k felett nyitnék shortot, de ez ma nem megy el odáig... úgyhogy ülök a seggemen :)
Szia,
reggeli rajzaim is oda mutatnak 8.30-9.00között volt pár rajzom
Az lenne durva ha B pont magasabb lesz az 5-pontnál! Az lenne az igazi GIGA-MEGA szívatás!!!
Most, hogy leírtam, hmmm tuti ez lesz! :))
Azz végre szerencsém van, de ahogy ismerem magam, ezt is mínuszban vagy legjobb esetben 0-ban fogom zárni!
24K-nál mindent zárnék, akkor lennék igazán boldog ha ez összejönne! De Fortuna ennyire nem lesz kegyes hozzám! Addig csak akkor menne el, ha most lezárnám őket! :))
én meg elliott B vételen longba gondolkodom, támogathatná a csapat az emelkedést egy komoly tétellel :)
1 gond van ezzel!!!
Ha ez a vissza teszt akkor történik mikor mi zárva vagyunk! :)
És általában a fontos pillanatok akkor történnek!
Így a BUX ebből vaj keveset fog érezni! Max annyit, hogy méretes zakóval fog nyitni! Ezért nem szeretek másnapra fontos USA szinteknél hatit meg hazai RV-t átvinni!
Lásd a tegnapi napot Minden napi minimumon zárt amiből az következik, hogy az esés tovább fojtatódik! Legalábbis TA szerint annak kéne következnie! Azt mi történt HAti a tegnapi nyitója fölött nyitott ma!!
Életveszélyes ez a hazai piac!!!!!! Lásd 2 héttel ezelőtti pénteket és hétfőt!!