Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#255645 Zabás Előzmény: #255641

Talán az A pont megvolt és most jön a B, csak milyen lefolyású lesz??? Tudod, hogy B pontra van egy pár verzió! Akár 5 pont fölé is mehet!

Sziasztok, Nem voltam p…

#255635 Alex74

Sziasztok,

Nem voltam pár napig, egész szépen estünk. Nem tudom mi az irány, megpróbálok visszaolvasni. Elliott-ban tartunk valahol?

Re: hk

#255634 kerikoma Előzmény: #255630

Hát ez a likvidálás része nagyon hasonlít az enyémre, dettó pár óra múlva jó lett volna és mindig a legszarabb helyen vették el, nehogy még véletlenül is jól járjál:)

Mára már én sem engedem, hogy bele nyúljanak

#255633 Hathor Előzmény: #255630

Tudom, hogy nem a legjobb.

Mondjuk azt hogy dupla vagy semmi alapon. röviden :)

de hosszabban más is van mögötte.

#255630 Amatoregy Előzmény: #255625

200 Kt is tartanék, ha el bírna akkora elmozdulást. :DDd

Komolyra.

Én nem értelek téged, hogy miért egybe nyitod és zárod:

- 100*1 konti nyitás is annyiba kerül mint 1*100. (Rv-nél ugye kb 100.000 Ft-ig számolnak minimum díjat, vagyis nem éri meg 2 db otp-t venni és adni)

- ekkora kontikkal saját magad alatt rontod el az árat nyitásnál és zárásnál

- ekkora kontinál mindenki azt figyeli, hogy átviszi-e vagy se, tehát te piacfordítóként is viselkedsz.

Magamról. Annó én is próbáltam a tőkéből maximumot kihozni. Ennek eredménye hogy egy ilyen nap után kénytelen voltam pár db-ot zárni (vagy megtették helyettem) ráadásul ez később mindig jó lett volna, csak azt a pár órát nem birta ki a pozi.

Most reál nélkül - koromnak megfelelően, nyúgdija módon - kereskedek. Ha 2 hónap akkor 2 hónap a pozi. Mondjuk novemberben már nem így lesz, de egyelőre el vagyok vele

Egyébként nem haragszom. (Csak felraktalak a BAR listára. :DDDD )

Igen játszani jó. Nagyon kevesen vannak itt akik ebből élnek. Fx topikban volt egy beírás. Hobby, ami adott esetben pénzt hozhat. Segiti a fejlődésem és a látóköröm szélesedését. Szinten tart.

Cserébe időnként ide hülyeségeket firkálok. :D

#255625 Hathor Előzmény: #255601

Azt félre értetted, már reggel is akartam írni..

arra volt péld, hogy 1K tartható, mert nem likvidálnak.. és Te is írtad rá, hogy addig ráérsz, szóval erre volt példa. 200K-t nem tartanál addig :)

ennyi.

játszani jó vele.

#255612 Zabás Előzmény: #255609

Az lenne durva ha B pont magasabb lesz az 5-pontnál! Az lenne az igazi GIGA-MEGA szívatás!!!

Most, hogy leírtam, hmmm tuti ez lesz! :))

#255610 Zabás Előzmény: #255602

Azz végre szerencsém van, de ahogy ismerem magam, ezt is mínuszban vagy legjobb esetben 0-ban fogom zárni!

24K-nál mindent zárnék, akkor lennék igazán boldog ha ez összejönne! De Fortuna ennyire nem lesz kegyes hozzám! Addig csak akkor menne el, ha most lezárnám őket! :))

#255609 Hathor Előzmény: #255596

én meg elliott B vételen longba gondolkodom, támogathatná a csapat az emelkedést egy komoly tétellel :)

Re: nincs cím

#255607 Zabás Előzmény: #255598

1 gond van ezzel!!!

Ha ez a vissza teszt akkor történik mikor mi zárva vagyunk! :)

És általában a fontos pillanatok akkor történnek!

Így a BUX ebből vaj keveset fog érezni! Max annyit, hogy méretes zakóval fog nyitni! Ezért nem szeretek másnapra fontos USA szinteknél hatit meg hazai RV-t átvinni!

Lásd a tegnapi napot Minden napi minimumon zárt amiből az következik, hogy az esés tovább fojtatódik! Legalábbis TA szerint annak kéne következnie! Azt mi történt HAti a tegnapi nyitója fölött nyitott ma!!

Életveszélyes ez a hazai piac!!!!!! Lásd 2 héttel ezelőtti pénteket és hétfőt!!