Bakker, de legalább a játékosoknak kéne komolyan venni... mégiscsak bajnokok akartak lenni...
nem láttam hogy meg akarnának halni érte... No mindegy, lényeg, hogy vége ennek a "focinak" látszó tevékenységnek.
Bakker, de legalább a játékosoknak kéne komolyan venni... mégiscsak bajnokok akartak lenni...
nem láttam hogy meg akarnának halni érte... No mindegy, lényeg, hogy vége ennek a "focinak" látszó tevékenységnek.
ez is egy ócska mutyi.... Így játszik egy bajnokjelölt csapat? ugyan... Bunda; "eladták" a meccset; tuti maguk ellen fogadtak néhány online fogadási oldalon. Szégyen.
Most lehet, hogy megköveznek érte, de szerintem a Győr-Vidi döntetlen lesz, a LOKI pedig ki fog kapni...
Azt érzem, hogy 2 meccses bajnoki döntő lesz még az idén...
Nem lapítok, csak izgulok...:-)))
Mire fogadtál?
Újpest siker, Győr siker, Loki siker?
Most persze lapít JoHnykám... Rábeszélt egy 50 ezer forintós direkt fogadásra. Már bánom.
Én nem láttam semmit...
...hol marad erre a fantasztikus hírre a nyúl rally?! :)))
:)) Kemény fél milkót beleölt a cégbe? Ezt nevezem! :)
Piac rengető hír!
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=133526&is=1
Phylaxia részvényeket vett a bennfentes
Sziasztok!
Civin soha nem akarta a phy-t komolyan, csak látta, hogy előbb állt zuhanásra minta humet. Át akarta csalni a stopposokat a 80Ft-os akkori humetbe!
Makrogazdasági jótanácsokkal szórakoztat a Phylaxia
Kész öröm végiglapozni a Phylaxia első negyedéves gyorsjelentését, melyben a sorok közt megbújva közölt eredményszámokat releváns értékekkel egyáltalán nem lehet összehasonlítani. Azt nem igazán tudjuk meg, hogy az évek óta vegetáló társaság hogyan kíván végre részvényesi értéket teremteni, viszont a hazai makrogazdasági teendők/jótanácsok nagy egymásutánban szerepelnek a felsorolásban
Ha nyúl, akkor legyen kövér.:-)
Ma ugrott egy kicsit, csak megint az irány rossz.:-(((
Nem kellene már ennyit ijesztgetni....
Azért ilyen feltűnően udvarolni!!!
Természetesen nem nekem...:-)
Annyi pénzünk nincs egyszerre.
36 db a legnagyobb egyszeri tétel amit veszünk. :-)
Csak nem Önök veszegetik százassával?:-))