Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#254084 banyaiz Előzmény: #254069

fene tudja, hétfőn külföld nyitva mi zárva, és addig még elég sok minden történhet.

Sziasztok! Én is belong…

#254082 ang3lt

Sziasztok!

Én is belongolódtam a végére 22150ről.

De 220ról van egy kevés shortom is a biztonság kedvéért mert hát ugye sok a hülye! Főleg odakint =)

#254081 BudFox Előzmény: #254078

szerintem a kis likviditás miatt....egypár kontraktus short zárás akkora emelkedést indít el mint egy lavina...

hol van a 200 napos mozgó átlag ? megnézem majd Egon rajzán :-)

na lépek..este még benézek..szép hétvégét mindenkinek...

pihenjetek..jövő hét is mozgalmas lesz..

gl

#254080 Waszeitung

Ez a hét ölég jót tett az egyenlegemnek,remélem sokan kaszáltak,a kimaradók is sorra kerülnek,kellemes hétvégét a csapatnak!

Akpo sztem Molly és Rg a titka :D

#254078 akpo7 Előzmény: #254068

Korrekcio lehet kinn is, itt is. De lehetoleg ne a 2 hettel ezelotti formaban tortenjen! Azt nem ertem, hogy ezt a tetu BUXot hogyan nem sikerult meg a 200 napos ala rakni. A rohadt jo funda lehet a titka...

#254069 kerikoma Előzmény: #254059

Nem fogod magad szidni, szerintem jól tetted, 50 pontocskán múlott a shortból longba való fordításom grrrr

Aztán áramszünet, Erste, meg saját balfácánkodás miatt ismét maradt a bizonytalanság...

És az nem szokott jóra vezetni, de most már tényleg iszom egyet:)

#254068 BudFox Előzmény: #254062

mai shortok megvannak....a tegnapiakat kistoppolták...USA lehet hogy megint csak vigéckedik ? meglátjuk..

nem örülnék azért egy felfelé korrekciónak.

Na én lezártam a shortok…

#254065 Kezdő

Na én lezártam a shortokat, nem a legjobbkor, de megijedtem ettől a nagy felszökkenéstől, a DJ 10.000 átvitelétől, meg hogy az Erste programját kétszer is újra kellett indítanom.

Nem mertem átvinni a jövő hétre, egy nyugodt hétvége többet ér most már, túl régóta vannak rajtam a rosszkor vett shortok, most egy kicsit elég volt. Ki tudtam jönni nyerőben, szeptembertől 20% pluszom van, szerencsés vagyok.

Ezúton is köszönöm mindenki segítségét, Kelvin, Csokigyáros, BudFox nektek külön, ha ti nem segítetek, valószínűleg nem tartottam volna ki.

Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek.

#254059 banyaiz Előzmény: #254053

egs.

bezártam minden shortot, lehet nagyon fogom szidni magam kedden, de nem bírtam már tartani.

kicsit jobb áron is lehetett volna, de hát kapzsiság mohóság. :D

#254058 akpo7 Előzmény: #254022

Aki ezt a fel-egy orat csinalta, annak szivesen szejjelrugnam barmilyet! :)

MOLt, Richtert betoltak az altalam ismert tamasz ala, Otit viszont nem es van egy 500 feletti KT. En ugy dontottem, viszek shortot, remenykedve abban, h. nem lesz vilagmegvaltas a 3 nap alatt. Egyelore csak annyit olvastam, hogy Geithner 25-26-an lesz EUban.

#254056 BudFox Előzmény: #254035

volt egy kis SC ? :-))

SP mit csinál...hm....remélem estére lemennek a mélybe megint.