pünkösd globális ünnep ,nem?
fene tudja, hétfőn külföld nyitva mi zárva, és addig még elég sok minden történhet.
Sziasztok!
Én is belongolódtam a végére 22150ről.
De 220ról van egy kevés shortom is a biztonság kedvéért mert hát ugye sok a hülye! Főleg odakint =)
szerintem a kis likviditás miatt....egypár kontraktus short zárás akkora emelkedést indít el mint egy lavina...
hol van a 200 napos mozgó átlag ? megnézem majd Egon rajzán :-)
na lépek..este még benézek..szép hétvégét mindenkinek...
pihenjetek..jövő hét is mozgalmas lesz..
Ez a hét ölég jót tett az egyenlegemnek,remélem sokan kaszáltak,a kimaradók is sorra kerülnek,kellemes hétvégét a csapatnak!
Akpo sztem Molly és Rg a titka :D
Korrekcio lehet kinn is, itt is. De lehetoleg ne a 2 hettel ezelotti formaban tortenjen! Azt nem ertem, hogy ezt a tetu BUXot hogyan nem sikerult meg a 200 napos ala rakni. A rohadt jo funda lehet a titka...
Én 228-at látok, de a kötéslistán 200 van, szerintem ott zártunk...
Nem fogod magad szidni, szerintem jól tetted, 50 pontocskán múlott a shortból longba való fordításom grrrr
Aztán áramszünet, Erste, meg saját balfácánkodás miatt ismét maradt a bizonytalanság...
És az nem szokott jóra vezetni, de most már tényleg iszom egyet:)
mai shortok megvannak....a tegnapiakat kistoppolták...USA lehet hogy megint csak vigéckedik ? meglátjuk..
nem örülnék azért egy felfelé korrekciónak.
Na én lezártam a shortokat, nem a legjobbkor, de megijedtem ettől a nagy felszökkenéstől, a DJ 10.000 átvitelétől, meg hogy az Erste programját kétszer is újra kellett indítanom.
Nem mertem átvinni a jövő hétre, egy nyugodt hétvége többet ér most már, túl régóta vannak rajtam a rosszkor vett shortok, most egy kicsit elég volt. Ki tudtam jönni nyerőben, szeptembertől 20% pluszom van, szerencsés vagyok.
Ezúton is köszönöm mindenki segítségét, Kelvin, Csokigyáros, BudFox nektek külön, ha ti nem segítetek, valószínűleg nem tartottam volna ki.
Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek.
egs.
bezártam minden shortot, lehet nagyon fogom szidni magam kedden, de nem bírtam már tartani.
kicsit jobb áron is lehetett volna, de hát kapzsiság mohóság. :D
Aki ezt a fel-egy orat csinalta, annak szivesen szejjelrugnam barmilyet! :)
MOLt, Richtert betoltak az altalam ismert tamasz ala, Otit viszont nem es van egy 500 feletti KT. En ugy dontottem, viszek shortot, remenykedve abban, h. nem lesz vilagmegvaltas a 3 nap alatt. Egyelore csak annyit olvastam, hogy Geithner 25-26-an lesz EUban.