Gyerekek! Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ha ma 22k alá megy akkor zárni kell vagy bővíteni a shortokat...fordulatnak jele nincs, de a múltkori hétvége megszívatott engem is.
Gyerekek! Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ha ma 22k alá megy akkor zárni kell vagy bővíteni a shortokat...fordulatnak jele nincs, de a múltkori hétvége megszívatott engem is.
én 350-re adtam be egy zárási megbízást, de mielőtt teljesült volna visszavontam! :))
Az szép lett volna délelőtt 175-ön nyitni és 350-en zárni a shortot egy ilyen napon...
Be is írtam, akkor!
Mondjuk 350-nél nyúl lettem volna nyitni, de az eredeti 280-as gondolatom nem lett volna rossz...
Hihetetlen,hogy mindenki emelkedést vár jövő hétre.....minden szemetet megvesznek..
NBah örülhetsz :) összeszedtem 150ezer bukót :) nem baj :)
aszt is kell :)
Én egyszerűen imádom.
Igyekeznek is a kedvükben járni az öccász feletti kt-val....
na ismét irányban vagyunk...
Én extrém volára számítok a nap végéhez közeledve a hati zárások miatt...
De sanszosabb az extrém le, mint az extrém fel.
Amúgy most már kirázták sztem a shortosok nagy részét...A reggeli pluszban nyitással az ijedősöket, a délelőtti zuhanásban az okosakat, és most a délbeni plusznál a szerencsétlenebbeket is...
most már lehet menni lefele...El kellett hitetni a longosokkal, hogy már láttuk az alját, különben nem lenne kitől elvenni a pénzt.
Én sem nagyra gondoltam,picire,innen nem fognak felállni de kicsit visszanézhetnek kedd reggelre,onnan gyorsan kiszállnék,asztán full short.
Vesznek még fénymásolót (hitelre) és rögtön lesz még pár száz milliárd... :-))) Nem nagy valami! :-)
Azért 2 hetente válságtanácskozást tartani nem jó ómen:)))))
Egyébként az látszik, 2 hétre volt elegendő 750 milliárd.
Most mennyit fognak bejelenteni? És ha valaki megkérdezi, ezt miből? :)
kezd gusztustalanul jól menni :-D
Engem ilyenkor már flusztrál a tudat, fokozódik a nyomás és várom mikor jön a kijózanító pofon.
Bár én nem longolnék ....
Én is ettől tartok, de nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ami 1300-as gapet kreál megint.
Azért minden 7vgn nem menthetik meg a világot, legalábbis azt remélem
Mondjuk perpill,mivel már longban ülök.Ezzért nekem az lenne a tuti.De nbagy longra nem gonodltam picire,szvsz.Utána megint shortolnék :)