Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Gyerekek! Egyszerűen nem…

#253664 Pityke35

Gyerekek! Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ha ma 22k alá megy akkor zárni kell vagy bővíteni a shortokat...fordulatnak jele nincs, de a múltkori hétvége megszívatott engem is.

Re: nincs cím

#253661 matgab Előzmény: #253647

én 350-re adtam be egy zárási megbízást, de mielőtt teljesült volna visszavontam! :))

Az szép lett volna délelőtt 175-ön nyitni és 350-en zárni a shortot egy ilyen napon...

Be is írtam, akkor!

Mondjuk 350-nél nyúl lettem volna nyitni, de az eredeti 280-as gondolatom nem lett volna rossz...

#253659 Hibaz Előzmény: #253622

Hihetetlen,hogy mindenki emelkedést vár jövő hétre.....minden szemetet megvesznek..

#253595 matgab Előzmény: #253589

na ismét irányban vagyunk...

Én extrém volára számítok a nap végéhez közeledve a hati zárások miatt...

De sanszosabb az extrém le, mint az extrém fel.

Amúgy most már kirázták sztem a shortosok nagy részét...A reggeli pluszban nyitással az ijedősöket, a délelőtti zuhanásban az okosakat, és most a délbeni plusznál a szerencsétlenebbeket is...

most már lehet menni lefele...El kellett hitetni a longosokkal, hogy már láttuk az alját, különben nem lenne kitől elvenni a pénzt.

#253583 lyonell Előzmény: #253579

Én sem nagyra gondoltam,picire,innen nem fognak felállni de kicsit visszanézhetnek kedd reggelre,onnan gyorsan kiszállnék,asztán full short.

#253581 matyesz Előzmény: #253580

Vesznek még fénymásolót (hitelre) és rögtön lesz még pár száz milliárd... :-))) Nem nagy valami! :-)

#253580 Ricsi Előzmény: #253577

Azért 2 hetente válságtanácskozást tartani nem jó ómen:)))))

Egyébként az látszik, 2 hétre volt elegendő 750 milliárd.

Most mennyit fognak bejelenteni? És ha valaki megkérdezi, ezt miből? :)

#253579 kelvin Előzmény: #253576

kezd gusztustalanul jól menni :-D

Engem ilyenkor már flusztrál a tudat, fokozódik a nyomás és várom mikor jön a kijózanító pofon.

Bár én nem longolnék ....

#253577 kelvin Előzmény: #253572

Én is ettől tartok, de nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ami 1300-as gapet kreál megint.

Azért minden 7vgn nem menthetik meg a világot, legalábbis azt remélem

Mondjuk perpill,mivel má…

#253576 lyonell

Mondjuk perpill,mivel már longban ülök.Ezzért nekem az lenne a tuti.De nbagy longra nem gonodltam picire,szvsz.Utána megint shortolnék :)