Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dühi

Re: nincs cím

#253154 Amatoregy Előzmény: #253146

Hol maradtál le?

:DDD

Tegnap elhoztam.

51 km után tamponos törlés, ma reggel vissza.

Azóta 2 garnitúra tomítés csere és méd mindig folyik

Eddig leltár:

változó geometriájú turbó csere

résolaj csövek csere

szelepfedél tömítés csere

tűzkarika csere (többször)

porlasztócsúcs alatti tömítés (nem a tűzkarika csere)

Várhatóak:

porlasztú csúcsok cseréje (a szivárgás miatt inkább négyet cserélünk)

10.000 km után várhatóan részecske szűrő csere.

ja nem szűnnek a tömítetlenségi problémák akkor hengerfej is..

Lassan rendelem az újat.....

Azóta minden nap másik autóban ülök.

Ettől függetlenül tartom magam hozzá, hogy megbízható. (Csak ugye nem márkaszervizben javíttatjuk mert az drága.)

ja most a szerviz főnök autójával járok... :DDD

Ez közel egy milla.

Lassan új lesz benne a motor.

Re: kötelező biztosítás

#252508 Sumér harcos Előzmény: #252384

de a legjobb közüzem...a környéken...

a Homokhátsági hulladék gazdálkodó rt-zrt a nevüket sem tudom....kukások....

üres telekre ,mely bent az önkormányzatnál is telekként szerepelt.......küldték a kukadijat,mint a meszes...

na most ez azért is érdekes,mert telekre nincs szemétszállitási dij,plussz minden informáciot az adott önkormányzattól szereznek be...(álitólag ez törvényellenes,mert az önkormányzat nem adhatna ki informáciot senki ingatlanjáról)

telefonon elérni nem lehetett őket szinte soha,mikor igen akkor sem történt semmi,igérték,hogy visszahivnak,soha nem hivtak...stb.

egyszer csak felszólitás nélkül egy pesti behajtó cég kezdett zaklatni a kuka cég megbizásából.....

alig tudtam elintézni,hogy hagyjanak már békén...

kötelező biztosítás

#252384 kezdofiucska

Nekem a genertellel gyűlt meg a bajom idén a kötelezőbizt.-váltásnál.

A bónuszfokozatomat nem vették figyelembe, pedig elküldtem a korábbi biztosító igazolását és besoroltak malus 4-be. Erre írtam nekik, hogy jobb lenne ha előkeresnék az igazolást, amit küldtem ajánlva és vagy magukat perelem be vagy a postát, ha elkallódott a levél.

Ekkor nagynehezen megtalálták és mondták, hogy átraknak a bónuszomba.

Aztán rá egy hónapra akartak beszedni plusszdíjat, jött a csekk. Visszaírtam nekik, hogy ezt miből számolták ki. Kiderült, hogy ugyan bónuszba tettek, csak egyel alacsonyabba, mint kellett volna.

Na ekkor megírtam nekik, hogy vagy elolvassák és értelmezik a korábbi biztosító bónuszbesorolását vagy pszáf-nél feljelentem őket.

Végül hosszas huzavona, levelezgetés, telefonálás után beraktak oda, ahova kellett volna eredetileg. A különbözetet, amit nyertem a biztosítóváltásal azt meg elleveleztem meg eltelefonálgattam... Hát nekem nem érte meg váltani.

#252382 KJanek Előzmény: #252351

Elnézést a stílusért, de a jó k***a anyjukat a mocskos tetveknek.

Teljesen kivannak szolgáltatva az emberek az ilyen aljadék cégeknek.

#252381 hosszhuszár Előzmény: #252351

Sziasztok.

Teljes mérték ben egyet értek.

A kikapcsolók, "vállalkozók", ha nem kapcsolnak ki, nincs pénzük, ergo, feleslegesen mentek ki, így nem kifizetődő nekik.( tetvek)

Én elbeszélgettem az egyikkel, miután megütöttem volna, kedvesebb lett.....

Az üzletben állítólag 300e ft tartozásom volt, de általányt fizettem.

Tudtam, hogy a valós fogyasztás, kb 300e ft-al kevesebb, elszámoláskor.

(tavaly is így volt)

Ezért nem fizettem.

De bementem elműhöz, és közöltem velük, most pillanatnyi fogyasztás szerint számoljanak egy összeget, háát, 300e ft túlfizetésem volt, az általány miatt, na, akkor mondom, most fizessék ki, itt azonnal, meg is tették.......mocskos egy banda......

#252364 filter Előzmény: #252363

Szintén panaszt tenni.

Kötelesek elszámolni a fogyasztással.

Ki kell vizsgáltatni....

#252363 Sumér harcos Előzmény: #252351

nem egyedi eset.....átérzem a problámát....

dégáz,illetve suez

démász,edf

a két trágya-trágya cég.....

mindkettővel volt már hasonló esetem....kikötésig nem jutottak el....

sőt,

dégáz a mai napig lóg 20.000ft-ommal,túlfizetés...

nem hajlandóak ideadni,utalni,levonni további fogyasztásból....ott van és kész....ők is tudják,én is tudom és ennyi,egyenlőre....

#252362 filter Előzmény: #252351

Fogyasztóvédelem.....lehet panaszt tenni, neten is intézhető.

Elművel volt gondunk....bár nálunk nem volt szó kikapcsolásról, csak téves számlázásról. Nem tudták megmondani miből adódik, de követelték...panasz...kivizsgálták...megoldódott.

Azt nem értem miért nem írtak figyelmeztetést?

Nem is volt jogos a kikapcsolás....így nem jogos a külön díj a visszakapcsolásra sem.

#252360 Amatoregy Előzmény: #252357

Elhoztam ma az autot. Májusban eddig 3-szor volt szervizben. Indulás elött megnéz, motor tiszta. 51 km után megnézem, tiszta olaj. Holnap rajuk boritom a mühely ajtót. 2 hete csere autóval járok, hétvégén lenne egy 1200 km-es kirándulás amit elmondtam nekik. Vegül is ebben a tempoban hamar kifogy belöle a motorolaj. Ja és nem márkaszerviz, mert az drága.

#252354 kelvin Előzmény: #252351

részvétem, mekkora szemét egy világot élünk, hihetetlen

Remélem a kicsik érdekében minél gyorsabban lesz áram.

No akkor edf-démász dühi…

#252351 izolta

No akkor edf-démász dühi.

( főleg az itt, jobboldalon megjelenő cikk tükrében, hogy basszák meg

21:50 Kisebb fogyasztás mellett is nagyot kaszáltak az áramszolgáltatók)

Már tavaly is voltak sztem gubancok a számlázásokka( soha nem értettem mikor mit számolgatnak, csak jöttek a csekkek, elszámolások, bennük kamatok, meg négha 50-100 ft-osok), de mondjuk évvégére kb átláttam, és nullszaldósak voltunk.

Aztán dec 30.-án kreáltak egy számlát, melyet jan. 4-én stornóztak (ezt már nem értettem, de mind). Ill. kiállítottak egy másikat. Gondoltam, akkor ezt is megrágjuk, majd befiz.

2 hét múlva jön felszólitás, (természetesenmegint vmi foglamamsincs összegről). Egye fene befizettem mindkettőt.

Felszólitás 21 ezer, utólag gondoltam sebaj, majd levonják ha már ennyi pluszban vagyunk.

No ma hív asszony, hogy menjek haza, mert kikapcsolják áramot. Mire mentem, már semmi delej, pökhendi ****t utólag le kellett volna lökni a lépcsőn, akkora arca volt. 2 percet nem tudott várni míg áramtalanít asszony, kikapcs oszt puszi.

Hívom ügyféslsolgálatot: 1 óra mire elértem, mert annyira terheltek.

Mondom ok, itt van egy kiba csekk, 19500 ról, 2 hét csúszás miat mi ez a durvulás. Azt mondja: hohohó, van még egy elmaradás másik 18500 ról. Kérdem: és ugyan honna, mondja már meg. Nem tudja, lehet régebbi, ott csak az összeg szerepel.

Idegesen megjegyeztem, hogy 2 kisgyerek áramnélkül otthon, és nem tudják mit nem fizettem be állítólag? Mondom azonnal befizetem, 38 ezer, de kapcsolják vissza.

Nem úgy mgey az. Ki kell fizetnem még 20-at (közben számlázták, és lejárt a fizetési határidő). Mondom bazdmeg, itt a számla, 495 ft-ról. Ja van olyan is, de nekik van egy másik.

- Ok, majd lerendezzük utólag, az 57 hova?

- Nem, még hozzájön a 17051 visszakapcsolási dij.

Pestre fel, posta van 8ig. Befizetem a 75ezret. Haza. Elfaxolom. megint ügylszolgálat próbálgatás. megvannak.

- No kérem ott a befizetés lehet jöni ármot kreálni.

- 24 órán belül vmikor.

- Pontosabban?

- Rengeteg kikötésük van, passz.

- Telefonáljanak rám.

- Nem telefonálgatunk, legyen otthon vki.

- Kézkezitcsókolóm, kikötni tudták úgy hogy lépcsőházba be, ajtóverés, s ezzel párhuzamban nyissz?? Hasonló módon besomfordál lépcsőházba, összeköti a kanócot, aztán örüljün hogy nem taliztunk.

- Nem lehet, mert mi van ha nem áramtalanítottunk rendesen. Kell otthon lenni vkinek.

- De bazz a 2 bölcsis gyerekkel elpateroltam asszonyt ismerőshöz, nem gondolják hogy sötétben fognak otthon ülni, én meg dolgozom holnap. Különben meg kikötéskor 1 percet sem kaptunk, szgép, mosogató, mosógép, minden ment.

- Valaki legyen otthon.

- Így nem jutunk sehova! Tököm fog otthon ülni 24 órát, várni mikor esik be a kanócos ember. Felhív, megyek, 10 percet kibír, beköt oszt pá.

- Nem várunk senkire.

- Mert? Odajön, s mert nem tud bejutni lakásba, mint aki jól végezte dolgát elmegy?

- Igen.

- ÉÉÉÉS? Ebben az esetben mikor lesz áramom?

- Hát ezt gy hirtelen nem tudja megmondani, hogy ilyen esetben mi van.

- No itt a moblszámom, hívjanak föl ha ott vannak s nem találnak senkit otthon.

Bazz, nem hiszem el. Jan végén én voltam pluszban. Ma befizettem azt is amit még nem is láttam számlán, de még akkor is is minuszban vagyok vmivel, amiről nem tudnak mit mondani. És most ülljön otthon a család megszeppenve, hogy mikor jön már a jó démászos bácsi.

És az sem vigasztal, hogy majd vmikor - reményeim szerint- kiderül, hogy nem volt tartozásunk, mert attól még nincs áram.

Fasszopó, tuskó rohadékok.