No akkor edf-démász dühi.
( főleg az itt, jobboldalon megjelenő cikk tükrében, hogy basszák meg
21:50 Kisebb fogyasztás mellett is nagyot kaszáltak az áramszolgáltatók)
Már tavaly is voltak sztem gubancok a számlázásokka( soha nem értettem mikor mit számolgatnak, csak jöttek a csekkek, elszámolások, bennük kamatok, meg négha 50-100 ft-osok), de mondjuk évvégére kb átláttam, és nullszaldósak voltunk.
Aztán dec 30.-án kreáltak egy számlát, melyet jan. 4-én stornóztak (ezt már nem értettem, de mind). Ill. kiállítottak egy másikat. Gondoltam, akkor ezt is megrágjuk, majd befiz.
2 hét múlva jön felszólitás, (természetesenmegint vmi foglamamsincs összegről). Egye fene befizettem mindkettőt.
Felszólitás 21 ezer, utólag gondoltam sebaj, majd levonják ha már ennyi pluszban vagyunk.
No ma hív asszony, hogy menjek haza, mert kikapcsolják áramot. Mire mentem, már semmi delej, pökhendi ****t utólag le kellett volna lökni a lépcsőn, akkora arca volt. 2 percet nem tudott várni míg áramtalanít asszony, kikapcs oszt puszi.
Hívom ügyféslsolgálatot: 1 óra mire elértem, mert annyira terheltek.
Mondom ok, itt van egy kiba csekk, 19500 ról, 2 hét csúszás miat mi ez a durvulás. Azt mondja: hohohó, van még egy elmaradás másik 18500 ról. Kérdem: és ugyan honna, mondja már meg. Nem tudja, lehet régebbi, ott csak az összeg szerepel.
Idegesen megjegyeztem, hogy 2 kisgyerek áramnélkül otthon, és nem tudják mit nem fizettem be állítólag? Mondom azonnal befizetem, 38 ezer, de kapcsolják vissza.
Nem úgy mgey az. Ki kell fizetnem még 20-at (közben számlázták, és lejárt a fizetési határidő). Mondom bazdmeg, itt a számla, 495 ft-ról. Ja van olyan is, de nekik van egy másik.
- Ok, majd lerendezzük utólag, az 57 hova?
- Nem, még hozzájön a 17051 visszakapcsolási dij.
Pestre fel, posta van 8ig. Befizetem a 75ezret. Haza. Elfaxolom. megint ügylszolgálat próbálgatás. megvannak.
- No kérem ott a befizetés lehet jöni ármot kreálni.
- 24 órán belül vmikor.
- Pontosabban?
- Rengeteg kikötésük van, passz.
- Telefonáljanak rám.
- Nem telefonálgatunk, legyen otthon vki.
- Kézkezitcsókolóm, kikötni tudták úgy hogy lépcsőházba be, ajtóverés, s ezzel párhuzamban nyissz?? Hasonló módon besomfordál lépcsőházba, összeköti a kanócot, aztán örüljün hogy nem taliztunk.
- Nem lehet, mert mi van ha nem áramtalanítottunk rendesen. Kell otthon lenni vkinek.
- De bazz a 2 bölcsis gyerekkel elpateroltam asszonyt ismerőshöz, nem gondolják hogy sötétben fognak otthon ülni, én meg dolgozom holnap. Különben meg kikötéskor 1 percet sem kaptunk, szgép, mosogató, mosógép, minden ment.
- Valaki legyen otthon.
- Így nem jutunk sehova! Tököm fog otthon ülni 24 órát, várni mikor esik be a kanócos ember. Felhív, megyek, 10 percet kibír, beköt oszt pá.
- Nem várunk senkire.
- Mert? Odajön, s mert nem tud bejutni lakásba, mint aki jól végezte dolgát elmegy?
- Igen.
- ÉÉÉÉS? Ebben az esetben mikor lesz áramom?
- Hát ezt gy hirtelen nem tudja megmondani, hogy ilyen esetben mi van.
- No itt a moblszámom, hívjanak föl ha ott vannak s nem találnak senkit otthon.
Bazz, nem hiszem el. Jan végén én voltam pluszban. Ma befizettem azt is amit még nem is láttam számlán, de még akkor is is minuszban vagyok vmivel, amiről nem tudnak mit mondani. És most ülljön otthon a család megszeppenve, hogy mikor jön már a jó démászos bácsi.
És az sem vigasztal, hogy majd vmikor - reményeim szerint- kiderül, hogy nem volt tartozásunk, mert attól még nincs áram.
Fasszopó, tuskó rohadékok.