http://totalbike.hu/tesztek/hondacabs/ gyönyörű, de csak nézni :)
legalább eladási mutatóik jobbak :)) 600as bőven elég egy embernek, már az is életveszély, afelett meg faroknövelő bármit mondanak, totál értelmetlen sztm.
Jogos,már adják őket boldog-boldogtalannak hitelre is,nem számít hogy előtte Mz je volt...ilyen közlekedési morálhoz,ilyen utakra,önkontroll nélküli embereknek ez nem való!
Egyik Suzuki motorkerékpár kereskedővel volt egy riport,mondta hogy 1 hónapon belül 3 gyorsasági motor került vissza hozzájuk totálkárosan a 3 motorban összesen nem volt 1000 ! km :(
összes ilyen motoros fejben elég hibás :) Oda is kéne turbó, hogy elérjen vmi emberi szintet. Brutális gépek ezek, Mo-n utak miatt használhatatlanok.
Csudajó lehet amikor elkezd úgy istenesen tölteni a turbo és 200 felett az első kerék nem éri az aszfaltot.....
Jut eszembe aki nem ismerné,van vidijó is kicsit erősebb verzióról :D
Na, ez brutális.
De az is szerintem, aki ennyire hizlalta.
Egy ilyen súlyú autó is veszélyes lenne 200 pacival, nemhogy egy motor.........
áhh piroslámpánál lefutom :))
Turbo hogy jobban menjen:
ja, majd ha lesz rajta normál magyar rendszám, akkor lehet, hogy elhiszem, hogy van köze a kocsihoz.
Bár ki tudja, manapság sokféleképpen lehet gyorsan meggazdagodni. Pl jó helyre születni, vagy gyorsan észrevétlen csődbe vinni cégeket és lelépni a beszállítók pénzével stb.
biztos sofőr, aki németből hozza haza :))
Most láttam egy tűzpirosat Győrben P-s rendszámmal. Belvárosban parkolt. Srác meg állt melette és mutogatta mindenkinek, akit érdekelt. Lehet, még mindig ott van.
607 mellé is osztották már a 206 alapot vhol,mondjuk ez válság független húzás volt és a kifutó 206-os idején....
chevrolet vmi captiva mellé kapsz egy sparkot vagy micsoda volt. Nézd meg a cég honlapját :)
nem figyeltem, ill idáig 30%-ról tudok.........
már van itthon is, nem figyeled a híreket? :) Mondjuk nem s500assal :D
hama lesz 1-et fizetsz. kettőt kapsz akció..........
ezt nézzétek meg: http://valsagblog.blog.hu/2009/04/14/tengernyi_uj_auto nagyon brutális.