az lehet, hogy neked jó érzés, de zabszem se fér a seggembe, hogy shortolsz...:D
az lehet, hogy neked jó érzés, de zabszem se fér a seggembe, hogy shortolsz...:D
855 -ön záródott mielőtt átírtam volna alacsonyabbra az árat :D
nem is emlékszem ilyenre, hogy valamit vettem volna és ilyen szépen elkezd menni abban az irányban, amelyikbe én szeretném...
Teljesen szokatlan sikeres érzés itt a tőzsdén.
És a KT is 3,5% semmi pánik csak szép csendes de folyamatos csordogálás! :))
22885 meglló lehet!-nem lett :))
egész szépen esik...Legalábbis ha megfelelő irányban ül az ember a lovon...
már borítják a bilit :D
közbe azért még visszalapátolják amit lehet..de már nagyon berulna :D
Nem sok támaszt látok,fibot törtük,200napos messze,felfelé sem volt ebben a magasságban semmi akadály,csak lefelé vannak annak látszó tárgyak...kt is 450,szval húzzunk le a rákba :D
Mostanában nem is lesz szerintem! Nézd meg a hati rajzomat! Egyenlőre it sok a támasz! Kicsit fel és majd lendülettel törünk mindent! Szerintem az 22K 1-2 héten belül meglesz!
Hogy a bux két jómadarának mindenképpen plusszban kell tartózkodnia,érdekes módon lefelé tépések nincsen -2 v -3% al....
wáó
ha ez így megy akkor én is kívánnk egy 22700as hatit még mára ha lehet :-P
sőt hosszútávra is kérnék .... hm 10 alatt jó lesz mondjuk
vagy ez már túl sok? =)
Ha nem szorakoznanak az EUR piaccal, akkor egyertelmubb lenne a le. Sztem a piacok most elegge jol mozognak EUR/USD-dal de sajnos a megtepesek az EURban szopatosak. Nekem tart a short, de fedezem egy darabig, mert ez kabare.
Alája kéne már menni a 23000-nek. Ejj-ejj. Nagyon stabilan tartják.
Nem baj én élveztem:-)
Szépen elszórakozunk itt min forgalommal, én is megyek dolgomra, stop berakva 23 K alá...
:)
Az jó!
Én nem nem értem, csak szeretem Zabás rajzait, sok minden rajta van (lusta vagyok néha?).
hamu fejemre ez itt off én befejeztem vagy mennyünka dumcsiba vagy valami..
bár hamarosan elmegyek..dolgom van.
olaj már önmagában valós érték..eladod benzinnek..energiává alakítod..elcseréled malacért...amit eladsz teljesítményért a melósnak..vagy adaadod feljődő országnak koncesszióért cserébe.
"ha szar a többségnek, akkor szar mindenkinek. :)"
ez sajna nem igaz.. sok országban az uralkodó réteg és az átlagemberek életszínvonala jelentősen eltér..én sem értem mi az értelme (a kapzsiságon kívül) voltam pár országban láttam.. egy elégedett jóllakott ember hatékonyabb mint aki szét van feszítve és napi gondjai vannak.. mondjuk akkor elkezd gondolkodni identitása alakul ki az meg ki a fenének kell.