Nem értesz!
Amennyiben nem vagyok tolakodó felajánlom az eligazodási segítségem,...a döntés pedig majdan a Tiéd. Írok privit este.
Barátsággal:
Ádám
Nem értesz!
Amennyiben nem vagyok tolakodó felajánlom az eligazodási segítségem,...a döntés pedig majdan a Tiéd. Írok privit este.
Barátsággal:
Ádám
jó, de mivel még 2006 aug 31 előtt niytott alapokról van szó, ezért a kamatadó mentességet nem akarnám nagyon elbukni...Igaz, így a nyerőt bukom el, pontosabban a bukót növelem...
"...a befektetési alapokon ilyenkor ha esik minden , akkor bukok,..."
Amennyiben komolyan írtad, akkor javaslom kérdezd az "üzletkötődet", hogy Nálad mi a menekülő alap!?
Sok helyen van már un. likviditási alap,...ebben az előző napi feletti a hozam,...igaz kevéssel, DE nem buksz!
Aztán visszaszállhatsz. Sajnos a háttércsapat nem jellemzően erős! :-(
Sok sikert!
Ádám
De legalább kerestél a shortokon! Becsülni kell minden fillért ilyen őrületben sztem.
Gratula a nyerőhöz.
csak nem bírtam nem lezárni a shortjaimat...Olyan erős matgab érzés fogott el, hogy azonnal le kellett zárjam...
Csak nem -10% lesz a BUX 3 napon belül???
23180-as és 22175-ös shortjaimat lezártam...
Nos jönni fog a világvége, vagy most az egyszer tényleg elkapom a ritmust?
Üdv Mester!
nem akarsz venni kis otp-t?
Jót tenne a shortodnak, és persze a miénknek is. Kockázat hozam arányában határozd meg a darabszámot :-)
Az OTP esett már vagy 20%-ot, de a rohadt Tcom még mindig magasabban van, mint mikor eladtam...
még semmit, majd ha realizálom...
Amúgy ezek a %-ok meg nehezen mérhetők, mert a NYESZ számlán lévő pénzekkel nem lehet shortolni, a befektetési alapokon ilyenkor ha esik minden , akkor bukok, ez csak a játékpénz amivel shortolok, persze azért ha minden esik, akkor erre legalább jó ránézni...
most legalább te is keresel a shortokkal..
hány százalékot kerestél ezen a mostani üzleten eddig ?
Csütörtökön. Az egészre, vagy a maradékra? Mert nem mindegy.
oylan érzéesm támadt, hogy le kéne zárni a hati shortjaimat...
Várok még 3 napot a megérzés után, ez a múltkori (el)halasztott OTP vételi megérzésemnél is bejött...
Csak csütörtökön ne felejtsetek el rám szólni, hogy zárjam!
Mester!
Nem akarod fedezni a shotjaidat egy kis otp longgal?
shortolja...
Matgab, nyugtass már meg, ugye nincs meg a hati longod?