Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: 10%?

#252328 Amatoregy Előzmény: #252296

És a Külügy is feltette a változást!

Itt: http://kulugyminiszterium.hu/kum/hu/bal/Konzuli_informaciok/Utazas_kulfoldre/Fontos+utaz%C3%A1si+tan%C3%A1csok/fontos_utazasi_tanacsok_orsz.aspx?d=Aktu%C3%A1lis&c=128&z=Eur%C3%B3pa

Ebben már leírják:

"Felhívjuk a Szlovákiába induló autósok figyelmét, hogy a szlovák Közlekedési, Postaügyi és Távközlési Minisztérium 464/2009 számú, november 20-án életbe lépett rendel ete módosítja a gépjárművek üzemben tartásának és használatának szabályait. A leglényegesebb újdonságok a következők:

- a téli gumiabroncsok megkövetelt minimális profilmélységét csaknem a duplájára emelték: az eddigi 1,6 milliméterről 3,0 milliméterre (a téli gumik kötelező használatát a hatályos törvény nem dátumokhoz köti, hanem abban az esetben követeli meg, ha az úton összefüggő hó-, jégréteg található),a kiszabható bírság 60.- EUR.

- a sofőr látószögében nem lehet zavaró elem, így az elülső szélvédőn nem lehet lejárt autópálya-matrica, ezért az az autós, aki nem kaparja le lejárt matricáit, 33 eurós bírságot kaphat. A GPS kijelzőt a szélvédő közepére ajánlatos helyezni.

- megszűnt a tartalék izzók tartásának kötelezettsége.

(2009.11.25)"

#244924 Rowan Előzmény: #244871

Hogy szakadna rá az ég az egész rohadt buxra!!!! Most értem csak ide.. hát ilyen nincs

még jó, hogy csak fele short pakkom van meg.

#244871 kelvin Előzmény: #244868

Európai bailoutnak örülnek ennyire.

Shortos kivégzés ma volt!

Kellett ez múltheti longos után, hogy mindenkinek fájjon. Rohadnának meg!!!

10%?

#244868 Josef

Szeretném ha valaki elmagyarázná ezt a Qva magas nyitás miértjét...

nevetséges hogy pénteken otp 5850 en zár és 6320 al nyit..

nekem is jó volt a hétvégém, de ez kamu hogy ilyen van.,..

Re: nincs cím

#244230 Kriszti@n Előzmény: #243767

kib@szott netbroki karbantartás. egész nap nem voltam,azt sem tudom adtam vagy vettem-e vmit :)főleg a certik miatt idegesít..

#243767 matgab Előzmény: #241511

kva életbe, most már az összes short ügyletem nyereséges lenne, ha nem zárom le 25k-nál...

fax kivan.

#241511 archenius Előzmény: #238298

Ez a tetű bróker nem bír jegyezni, amikor én szeretném. 2 érvénytelen ár, 1 requote egymás után. :(

hogy rohadjon meg,kiszál…

#238298 Sumér harcos

hogy rohadjon meg,kiszálltam minimális nyerővel délután 3-kor,nagyon kemény dax long certiből,mert el kellett mennem......szinte gondoltam rá....

mikor kiszálltam a certi értéke 0.6 volt,most 1.125...........

Tetszik a tőzsdéző! De i…

#237871 Benjoe

Tetszik a tőzsdéző! De ilyen volt már a 90-es évek közepén. Volt egy iroda, tv-n lehetett nézni az árfolyamokat. Ki-ki megtette a tétet, aztán rohant a bankba megbízást adni az átutalásra.

Szép idők voltak. Ott ült egy csomó olajcsempész, meg piacozásból hirtelen jólmenő csákó, oszt nyomták az ipart. Voltak jó beszólások, meg cseszegetések. :)

Re: Tripla W

#237805 KJanek Előzmény: #237724

Rambo Waszeitung

(A shortos dzsungelharcos.)

Jövőre ez lesz az új hollywood-i szuperprodukció. :)

#237799 lackok Előzmény: #237776

Lehet, hogy őt is így hívják..nyilván erről nem ő tehet így viszont joga van használni azt a nevet hacsak nem védted le...:)

Ki a fene írogat a portf…

#237776 TrogerBroker

Ki a fene írogat a portfolio.hu-n Kurucz-Tamás néven ? :S Rohadtul idegesít...engem is úgy hívnak. Egy csomó ismerősöm olvassa a PF-et, még a végén azt hiszik én vagyok......( ott is trogerbroker vagyok már ha néha írok oda )

Tiszta ideg lettem...