És ugye csak magyarokra vonatkozik?!...
És ugye csak magyarokra vonatkozik?!...
És a Külügy is feltette a változást!
Ebben már leírják:
"Felhívjuk a Szlovákiába induló autósok figyelmét, hogy a szlovák Közlekedési, Postaügyi és Távközlési Minisztérium 464/2009 számú, november 20-án életbe lépett rendel ete módosítja a gépjárművek üzemben tartásának és használatának szabályait. A leglényegesebb újdonságok a következők:
- a téli gumiabroncsok megkövetelt minimális profilmélységét csaknem a duplájára emelték: az eddigi 1,6 milliméterről 3,0 milliméterre (a téli gumik kötelező használatát a hatályos törvény nem dátumokhoz köti, hanem abban az esetben követeli meg, ha az úton összefüggő hó-, jégréteg található),a kiszabható bírság 60.- EUR.
- a sofőr látószögében nem lehet zavaró elem, így az elülső szélvédőn nem lehet lejárt autópálya-matrica, ezért az az autós, aki nem kaparja le lejárt matricáit, 33 eurós bírságot kaphat. A GPS kijelzőt a szélvédő közepére ajánlatos helyezni.
- megszűnt a tartalék izzók tartásának kötelezettsége.
(2009.11.25)"
Ez egy találós kérdés??? Mert akkor a humor topikban a helye :)
Mért??
Hallgatom a rádiot. Miért büntetnek szlovákiában ha az üvegen van a gps vagy telefontartó?
Szerintem legjobb lesz, ha beköltözöm ebbe a topikba. B+ a jenkiket is egy talicska majom...
Hogy szakadna rá az ég az egész rohadt buxra!!!! Most értem csak ide.. hát ilyen nincs
még jó, hogy csak fele short pakkom van meg.
Európai bailoutnak örülnek ennyire.
Shortos kivégzés ma volt!
Kellett ez múltheti longos után, hogy mindenkinek fájjon. Rohadnának meg!!!
Szeretném ha valaki elmagyarázná ezt a Qva magas nyitás miértjét...
nevetséges hogy pénteken otp 5850 en zár és 6320 al nyit..
nekem is jó volt a hétvégém, de ez kamu hogy ilyen van.,..
kib@szott netbroki karbantartás. egész nap nem voltam,azt sem tudom adtam vagy vettem-e vmit :)főleg a certik miatt idegesít..
kva életbe, most már az összes short ügyletem nyereséges lenne, ha nem zárom le 25k-nál...
fax kivan.
Ez a tetű bróker nem bír jegyezni, amikor én szeretném. 2 érvénytelen ár, 1 requote egymás után. :(
hogy rohadjon meg,kiszálltam minimális nyerővel délután 3-kor,nagyon kemény dax long certiből,mert el kellett mennem......szinte gondoltam rá....
mikor kiszálltam a certi értéke 0.6 volt,most 1.125...........
Tetszik a tőzsdéző! De ilyen volt már a 90-es évek közepén. Volt egy iroda, tv-n lehetett nézni az árfolyamokat. Ki-ki megtette a tétet, aztán rohant a bankba megbízást adni az átutalásra.
Szép idők voltak. Ott ült egy csomó olajcsempész, meg piacozásból hirtelen jólmenő csákó, oszt nyomták az ipart. Voltak jó beszólások, meg cseszegetések. :)
Rambo Waszeitung
(A shortos dzsungelharcos.)
Jövőre ez lesz az új hollywood-i szuperprodukció. :)
Lehet, hogy őt is így hívják..nyilván erről nem ő tehet így viszont joga van használni azt a nevet hacsak nem védted le...:)
Ki a fene írogat a portfolio.hu-n Kurucz-Tamás néven ? :S Rohadtul idegesít...engem is úgy hívnak. Egy csomó ismerősöm olvassa a PF-et, még a végén azt hiszik én vagyok......( ott is trogerbroker vagyok már ha néha írok oda )
Tiszta ideg lettem...