Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#251984 Waszeitung Előzmény: #251977

Otiban meg csúnya és eszetlen vevők vannak,soha nem fogom megérteni a tőzsdét :(

Még egy Sc mára....

Amerika ma nem lesz mínu…

#251981 Kezdő

Amerika ma nem lesz mínuszos, az szerintem biztos.

#251980 Zabás Előzmény: #251977

igen!

nagy katyvasz van most itt a levegőben, minde USA rezdülést le akarnak kereskedni!!!

Sziasztok! én még tarto…

#251970 ang3lt

Sziasztok!

én még tartom a tegnapi shortokat. remélem most valami végre elindul, de délnek!

csak ne legyen megint 1000pontos gap up nyitóban....mertakkor csak a kötél marad =)

#251962 Zabás Előzmény: #251961

Dehogy is nem, sokkal jobban pörög ilyenkor a szívem, mint shortban!

ezeken a szinteken szerintem longba könnyebb beragadni, mint shortba!

#251954 Zabás Előzmény: #251920

Nagyon meleg a pite, de nyitást már megvárom, stop kiszedve! Remélem nem bánom meg!

#251953 kelvin Előzmény: #251938

Márpedig shortos szopatásnak néz ki a mai nap is. Emellé még matgab is betársult, komolyan ilyen nincs. Miután EU ellőtte az utolsó golyót, matgab megmenti mindenkit, és mindenki longját.

#251940 kerikoma Előzmény: #251936

:D:D Én is ezt figyelem, lassan indul a műsor és Rg kezdi....

Ha nyersz adjál nekik rendesen:-)

#251938 Waszeitung Előzmény: #251927

Annyira jó hogy mindig a shortosokat szopatják több mint egy éve,longos pipának is itt lene az ideje,eur/usd annyit gyengült hogy ez még kori kategóriának is tekinthető....nem bánom ha felfelé lesz az irány még mindig csak tudjak előtte róla,szvsz nagy esés várható ha Rg-t ki kellett húzni zéróba.

Amúgy devizáknál van vmi oka ennek a parádénak?

Richter kezdi a kt játék…

#251936 kelvin

Richter kezdi a kt játékot

Komolyan idegesítő, na de várjatok csak, ha megnyerem a 7vgn az 5-öst. Kapnak a nyakukba :-D

De továbbra is éljen a g…

#251930 Zabás

De továbbra is éljen a gazdaság éljen a Haza!! :))

Elképesztő mennyiségű lakást fenyeget hitelbedőlés

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=446206&place=

Tavaly az egy évvel korábbi duplájára, közel 14 ezerre nőtt azon lakóingatlanok száma, amelyeket - mint fedezetet - hitel-nemfizetés miatt kellett értékesíteni. Több mint hatszor ennyi ingatlant fenyeget hasonló veszély.

#251927 kelvin Előzmény: #251924

EURUSD piszkos nagyot erősödött, ebből nagy gebasz shortos beszopsz lesz sztem nemsokára