bazzeg csak megszopattak... áhh...
bazzeg csak megszopattak... áhh...
Otiban meg csúnya és eszetlen vevők vannak,soha nem fogom megérteni a tőzsdét :(
Még egy Sc mára....
igen!
nagy katyvasz van most itt a levegőben, minde USA rezdülést le akarnak kereskedni!!!
ráadtam persze 150en, azóta csúnya vevők jelentek meg...
Hambi úgy rángatózik hogy nemigaz...szivatás felsőfokon.
Sziasztok!
én még tartom a tegnapi shortokat. remélem most valami végre elindul, de délnek!
csak ne legyen megint 1000pontos gap up nyitóban....mertakkor csak a kötél marad =)
Dehogy is nem, sokkal jobban pörög ilyenkor a szívem, mint shortban!
ezeken a szinteken szerintem longba könnyebb beragadni, mint shortba!
Nagyon meleg a pite, de nyitást már megvárom, stop kiszedve! Remélem nem bánom meg!
Márpedig shortos szopatásnak néz ki a mai nap is. Emellé még matgab is betársult, komolyan ilyen nincs. Miután EU ellőtte az utolsó golyót, matgab megmenti mindenkit, és mindenki longját.
most értem haz
eh hatim egy részét zártam 300pontba---stopom
:D:D Én is ezt figyelem, lassan indul a műsor és Rg kezdi....
Ha nyersz adjál nekik rendesen:-)
Annyira jó hogy mindig a shortosokat szopatják több mint egy éve,longos pipának is itt lene az ideje,eur/usd annyit gyengült hogy ez még kori kategóriának is tekinthető....nem bánom ha felfelé lesz az irány még mindig csak tudjak előtte róla,szvsz nagy esés várható ha Rg-t ki kellett húzni zéróba.
Amúgy devizáknál van vmi oka ennek a parádénak?
Richter kezdi a kt játékot
Komolyan idegesítő, na de várjatok csak, ha megnyerem a 7vgn az 5-öst. Kapnak a nyakukba :-D
De továbbra is éljen a gazdaság éljen a Haza!! :))
Elképesztő mennyiségű lakást fenyeget hitelbedőlés
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=446206&place=
Tavaly az egy évvel korábbi duplájára, közel 14 ezerre nőtt azon lakóingatlanok száma, amelyeket - mint fedezetet - hitel-nemfizetés miatt kellett értékesíteni. Több mint hatszor ennyi ingatlant fenyeget hasonló veszély.
Várhatott volna még pár napot az a faktor... Így nem lesz új notebook :-)