Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

szerintem hozzon létre v…

#250533 _pda_

szerintem hozzon létre valaki egy BUX1012_OFF topikot :DDDD

át kell költözni oda, itt meg maradhat a szakmaiság ;-)

Re: nincs cím

#250532 Kissherceg Előzmény: #250531

az lehet, viszont ez a portál nem lesz pf. Törlés lesz, azért nem egy nagy kihívás usa, dax,hati,otp topikokra klikkelni... hírekre is max 2-3topik van, szóval ez sem indok. Emberi lustaság van emögött, mert kényelmes mindent ide írni. Viszont ez szöges ellentétben áll az alapítás okaival.

#250531 kerikoma Előzmény: #250522

Henci igazad van:), de itt élünk ebbe a topikba sokan és, pl nekem is picuri időm van rá nézni mindenre, de itt rengeteg infó kapok és sokat számít.... Ezért is szeretem a stockyt... Mégegyszer mondom igazad van, de ide sokminden belefér ami a külfölddel kapcsolatos..... szvsz:))

#250522 Kissherceg Előzmény: #250520

elég lenne, ha itthon látnám. Viszont ez se ide való, hanem usa topikba.... komolyan írjatok oda.

#250520 BudFox Előzmény: #250452

Hihetetlen hogy ma is voltak már -1,77 % -on a hambik...most feljöttek picit...de szerintem záróra megöntik még őket....

Látszik hogy gyökeres hangulat változás van a világ tőzsdéin.

#250519 kerikoma Előzmény: #250381

:D:D Veled nem számoltam, az teljesen más fundát kíván...... csak nem keveredtél shortba?? légyszi infót jó!:))

#250452 Csokigyáros Előzmény: #250403

szépen megúszta a piac ezt a napot... nem hittem volna kora reggel...

az a fura, hogy a jenkik most is ott vannak ahol a hajnali órákban... mi meg minusz nullában megúsztuk...

megbízás nekem is marad, de szerintem még holnaputánra is... nem baj, nem kapkodunk...

Sziasztok, Ma nem volta…

#250403 Alex74

Sziasztok,

Ma nem voltam, holnap sem leszek, shortok berakva visszavételre 23.100, és 23k alá több helyre.

Ma majdnem teljesült az egyik ahogy látom, bent hagyom holnapra ezeket.

#250381 matgab Előzmény: #250351

"Előfordulhat, de azért a mostani világban jobban érzem magam shortba..."

Csak addig , amíg nem nyitok én is shortot...:)

#250378 Amatoregy Előzmény: #250371

Ha ismernénk a valódi számokat...

Egyébként nem lesz rossz, erre hati esést ne alapozz....

#250375 Waszeitung Előzmény: #250371

Hambi zárók nem is nagyon érdekelnek bennünket,csak a futikra rángatózunk :D

Viszont nem sikerült visszatöltenünk a felső rést hatiban,pedig ma mehettünk volna...viszont esni sem tudunk amíg Herci tartja a shortjait :D

#250371 BudFox Előzmény: #250367

Már csak az USA esésében bízhatnak az itteni shortosok.. Áááá ezt a kiszolgáltatottságot...nem hiszem el...

Kíváncsi leszek OTP gyorsjelentéskor elválunk -e a nyugattól...vagy csak 1 napig fog tartani a csoda ?