szerintem hozzon létre valaki egy BUX1012_OFF topikot :DDDD
át kell költözni oda, itt meg maradhat a szakmaiság ;-)
szerintem hozzon létre valaki egy BUX1012_OFF topikot :DDDD
át kell költözni oda, itt meg maradhat a szakmaiság ;-)
az lehet, viszont ez a portál nem lesz pf. Törlés lesz, azért nem egy nagy kihívás usa, dax,hati,otp topikokra klikkelni... hírekre is max 2-3topik van, szóval ez sem indok. Emberi lustaság van emögött, mert kényelmes mindent ide írni. Viszont ez szöges ellentétben áll az alapítás okaival.
Henci igazad van:), de itt élünk ebbe a topikba sokan és, pl nekem is picuri időm van rá nézni mindenre, de itt rengeteg infó kapok és sokat számít.... Ezért is szeretem a stockyt... Mégegyszer mondom igazad van, de ide sokminden belefér ami a külfölddel kapcsolatos..... szvsz:))
elég lenne, ha itthon látnám. Viszont ez se ide való, hanem usa topikba.... komolyan írjatok oda.
Hihetetlen hogy ma is voltak már -1,77 % -on a hambik...most feljöttek picit...de szerintem záróra megöntik még őket....
Látszik hogy gyökeres hangulat változás van a világ tőzsdéin.
:D:D Veled nem számoltam, az teljesen más fundát kíván...... csak nem keveredtél shortba?? légyszi infót jó!:))
nyugika van fiatalok :) 27knál majd parázunk:))
azért várjuk meg a végét....
szépen megúszta a piac ezt a napot... nem hittem volna kora reggel...
az a fura, hogy a jenkik most is ott vannak ahol a hajnali órákban... mi meg minusz nullában megúsztuk...
megbízás nekem is marad, de szerintem még holnaputánra is... nem baj, nem kapkodunk...
Sziasztok,
Ma nem voltam, holnap sem leszek, shortok berakva visszavételre 23.100, és 23k alá több helyre.
Ma majdnem teljesült az egyik ahogy látom, bent hagyom holnapra ezeket.
sokan babérjaidra törtünk, vigyázzál faktorodra...
"Előfordulhat, de azért a mostani világban jobban érzem magam shortba..."
Csak addig , amíg nem nyitok én is shortot...:)
Ha ismernénk a valódi számokat...
Egyébként nem lesz rossz, erre hati esést ne alapozz....
Hambi zárók nem is nagyon érdekelnek bennünket,csak a futikra rángatózunk :D
Viszont nem sikerült visszatöltenünk a felső rést hatiban,pedig ma mehettünk volna...viszont esni sem tudunk amíg Herci tartja a shortjait :D
Már csak az USA esésében bízhatnak az itteni shortosok.. Áááá ezt a kiszolgáltatottságot...nem hiszem el...
Kíváncsi leszek OTP gyorsjelentéskor elválunk -e a nyugattól...vagy csak 1 napig fog tartani a csoda ?
olvastam, csak nem szóltam.
Kiszámolni könnyű,bár biztos hogy nem ott fogunk nyitni :D
Oti viszi hátán most a piacot...