Lassan jövök én is, mint a hurrikán:))
72-től kb 1 dolláronként végig vettem azonos pakkokban... (index certi)
ez így szokott kozlekedni. Heti, havi fibókat is simán viszi. Ennél csak a gáz jobb...
huh, ma is szepet zuhant az olaj. ugy atvitte Bakiba mozgoatlagait mint a huzat.
Indexet veszegetem. Nem tőkeáttételes de legalább nem is ütik ki.. :DDD
ma utott egy uj melypontot, de gyorsan visszapattant. van mar belole tl certi? en nem latok :(
havi charton itt 70 környékén van egy nagy gócpont EMA,MA, fibo, + OPEC+$, holnap kifut a jún. szóval ez kemény dió ez a sáv szerintem. A mai adat támogatta volna, lásd mekkorát ugrott, de még megy a küzdelem. A többi már csak az ami nem tanulható, talán tapasztalat, megérzés. Persze tévedhetek, de próbálkozunk:))
Nemrég a Daxlinál volt tetőkeresésem, ez most az ellentettje. Szóval senkinek se ajánlom:))
Na eztet szeretjük a certiben. Tegnap éjjel kereskedési időn kívül kivágják, ma meg el kezd emelkedni. Persze, hogy nincs helyette másik...
A kettő nem összeegyeztethetetlen, ha az időrendeket nézed:))
Köszi,
most nem tudok újat mondani. Metatrader topikban ügyködöm...
a szemléletéről volt szó...:)
Te mindenben a longot keresed, hihetetlen. :)
Sose öröm, de inkább kicsit mint nagyot:(
Viszont ma opció péntekre kifutás, rv piac péntek opció, szóval ha tényleg csak sávváltás volt akkor jó belépők lehetnek CLN10-be ma-holnap:))
71-2 ről szép rallyt vízionálok, meglátjuk:))
Most mennem kell, de este 9-től leszek, ha érdekes:))
Üdv! Ha igaz,hogy az eurusd korrekciózni készül felfelé,akkor meglódulhat az olaj is. Ma nézegettem mindkettőt és néha hajszálra együtt mozogtak.
Én már lemondtam róla,legalább is belátható időn belül. A nyolcvannak is örülnék,most egy pozim van,de nem túl nagy lottal,így 65-ig is kitartok,ha kell. Ez a hetven alja jó beszálló,mert inkább oldalazás van és esély van az elrontott beszállót pluszban kivenni.