Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Az LMSZDSZ első törvényjavaslata

#249585 Sumér harcos Előzmény: #249581

nem a te idézeted volt a sarkalatos kérdése a mondandómnak..csak visszanyúló előzmény...

3727-et olvastam,láttam az erről alkotott véleményed,amellyel 1-et is értek....

arra vonatkozólag tettem be,mert Józsi erre irta le azt,hogy egyedül te ismerted fel a zászló mivoltát,vagyis bartáság kitűző....

igazából Józsinak szántam a válaszom,mely azt közvetiti,hogy ha barátság (jelvény)zászló,ha nem,

nincs helye a magyar parlamentben......

és itt ezen a ponton mi veled 1-et is értünk ebben a kérdésben.

félreértetted az idézésem okát.

#249581 Ibiza Előzmény: #249563

engem idézel de talán olvasd el a 3727es hozzászólásomat..

#249568 Sumér harcos Előzmény: #249566

a kettős mérce fogalmába légy oly kedves ne terelj bele....

főleg ilyen politikai,zászló,vallási témakörben...

,mert megmondom én kik alkalmaznak kettős mércét....

mellény kapcsán tartassák be Vonával tessék...vegyék le le róla,ha gárda mellény volt,büntessék meg,nekem fogalmam sincs,hogy néz ki egy gárda mellény...ha ez törvénybe van,ha ettől megnyugszik mindenki.........felőlem...

de idegen zászlót látni nem akarok..........

#249567 Wall street Előzmény: #249564

Szerintem Vona Gábor abban a mellényben nagyon is elegáns volt.

Az is mosolyogni való volt, hogy a tévéközvetítésen alig mutatták a Jobbikot, csak akkor mutatták Vona Gábor arcát, ha épp valaki ráutalt !

#249565 Balázs István Előzmény: #249564

Ilyen felemás ország ez...

itt a törvények nem arra valók, hogy betartsák, hanem hogy kijátsszák őket. Így is készülnek, ezzel a céllal. Juristák hazájában nem szokatlan.

Én a Fidesztől azt várom, hogy:

1. Jó törvények szülessenek.

2. Tartsák be és tartassák be a törvényeket.

Ha netán a következő négy évben is ilyen szarakodás lenne az ország irányításában és vezetése helyett, esküszöm legközelebb Kóka komára szavazok majd...

(Önpusztító bosszú.)

#249564 Sumér harcos Előzmény: #249563

Vona mellénye pedig gumicsont....

már komolyan,miért nem tépték le róla és égették el ott a terem közepén a sok okos kettős állampolgár..........

óriási dolog....a félelemkeltő mellény,hatalmas,meneküljenek,ki merre lát...

olyan ez már lassan mint Mikszáth Beszélő Köntöse....

#249563 Sumér harcos Előzmény: #249534

"a kitűző úgy látom israeli-magyar barátság kitűző.. tárgyalásokra szokták kitűzni...

de ajó kapcsolatért inkább tenni kéne..vendégként viselkedni nem gyarmatosítóként...mert így gyorsan megrázzátok a pofonfát..és akkor nem kell panaszkodni..

traubis berkovicsok..casinóvárosos kóklerek..alvállalkozókat ki nem fizető zsidó építtetők..tolvaj izraelita politikusok nem nagyon segítik a barátkozás folyamatát

ne feledjük az előitélet az elsősorban tapasztalat."-IBIZA

"ibiza egyedüliként, észrevette, hogy milyen az izraeli kitűző......."-Jónás József

azért igy idezek minden előzményt mert igy kerek:)

nos,én a magam részéről nagy ivben teszek az Israeli barátságra,köszönöm,láthattam,tapasztalhattam az elmúlt években,remek évek voltak,soha ilyen mélyen nem volt ez az Ország....és még milyen "remek" évek jöhetnek a magyarra....

nekem ne barátkozzon a kedves "honatya" semmilyen tipusú kitűzővel,idegen Ország zászlajával....

kérdezem mi szükség volt azt kitűzni a Magyar parlamentben?

elvégre megtehetik,persze,csak azt nem tudom,miért nem Iráni baráti zászlóval lődörgött ott a vizfejűje?

milyen apropóból kell azzal provokálni,mert ez provokáció....mit közvetit?barátságot?

nem,ez provokáció...

mert engem momentán igenis zavar a saját Országom parlamentjében Israeli kitűzőket látni,sajnálom.

#249559 Netmaster Előzmény: #249557

Vedd hozzá a kukás kitűzőt, Vona Gábor mellényét, úgy általában az MSZP hozzáállását a Jobbikhoz, és kezdj el kombinálni egy kicsit. Meg persze röhögj csak nyugodtan, én is azt teszem ezen a felhajtáson. :)

#249557 gentlemanus Előzmény: #249548

Netmaster kolléga

És? Szerinted mi köze a két rendezvénynek egymáshoz?

Ne haragudj, de ezen a magyarázatodon röhögnöm kell.

#249556 matgab Előzmény: #249526

Az ország első embereitől, az hiszem, elvárható lenne, hogy törvénytisztelően járjanak el....., a törvény, hogy helyes, vagy nem helyes, itt most nem kérdés, törvény....."

pont erre írtam. Az, hogy valami törvény, az számomra nem jelenti azt, hogy az mindenképpen követendő és főleg nem azt, hogy az helyes etikailag.

Ezért írtam, hogy attól még hogy egy kormány megszavaz vmilyen törvényt attól még nem biztos, hogy azt nekünk vakon kell követnünk.

Főleg nem akkor , ha azt egy nem is legitim kormány (ugye nem szavazta meg senki Bajnait és Gyurcsányt sem 2006-ig, ergo olyna emberek alkották a kormányt, akikre a nép nem adta meg a felhatalmazást).

#249555 Csusza Előzmény: #249554

Fú, tényleg! Bocsi. Megfeledkeztem a demokrácia szabályairól...

#249554 zeeh_ Előzmény: #249469

Zsidajokat ma nem lehet kritizálni, mert máris rád akasztják az antiszemita, rasszista, fasiszta, náci jelzőket.

#249552 Ibiza Előzmény: #249534

igen..de pont olyan ostobaság volt kitűzni mint a komcsik kukás vagy a vona árpádsávos kitűzője...Smithen sem lehet olimpiai kitűző..

miért? mert ez a Magyar Parlament a magyar érdekek és Magyarország építésért jobbításáért létrehozott nemzeti képviselet..azért nemzeti mert (elvileg) a képviselők az ország lakosságától kaptak felhatalmazást...lobbizásnak.. idegen hatalmak és pénzügyi körök képviseletének nincs helye a parlamentben..

Itt kitűző maxim az állami kitüntetések kitűzői lehetnek...vagy magyar címer,kokárda

DE!! lehet létrehozni bizottságokat..baráti köröket..legyen israel-magyar baráti kőr..legyen..legyen magyar-palesztín baráti kőr..ez is legyen...meg mentsük meg a magyar gárdát egyesület..ez is legyen meg másezer..de nem állami pénzen..vagy egyforma éves adománnyal..a kitűzők erre a rendezvényekre vagy ezeknek a promóciós fogadásos tárgyalásos idejére valók...de nem a parlamentbe.