Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Az LMSZDSZ első törvényjavaslata

Sumér harcos Előzmény: #249534

"a kitűző úgy látom israeli-magyar barátság kitűző.. tárgyalásokra szokták kitűzni...

de ajó kapcsolatért inkább tenni kéne..vendégként viselkedni nem gyarmatosítóként...mert így gyorsan megrázzátok a pofonfát..és akkor nem kell panaszkodni..

traubis berkovicsok..casinóvárosos kóklerek..alvállalkozókat ki nem fizető zsidó építtetők..tolvaj izraelita politikusok nem nagyon segítik a barátkozás folyamatát

ne feledjük az előitélet az elsősorban tapasztalat."-IBIZA

"ibiza egyedüliként, észrevette, hogy milyen az izraeli kitűző......."-Jónás József

azért igy idezek minden előzményt mert igy kerek:)

nos,én a magam részéről nagy ivben teszek az Israeli barátságra,köszönöm,láthattam,tapasztalhattam az elmúlt években,remek évek voltak,soha ilyen mélyen nem volt ez az Ország....és még milyen "remek" évek jöhetnek a magyarra....

nekem ne barátkozzon a kedves "honatya" semmilyen tipusú kitűzővel,idegen Ország zászlajával....

kérdezem mi szükség volt azt kitűzni a Magyar parlamentben?

elvégre megtehetik,persze,csak azt nem tudom,miért nem Iráni baráti zászlóval lődörgött ott a vizfejűje?

milyen apropóból kell azzal provokálni,mert ez provokáció....mit közvetit?barátságot?

nem,ez provokáció...

mert engem momentán igenis zavar a saját Országom parlamentjében Israeli kitűzőket látni,sajnálom.