a fapadosba beengedett, gondoltam, jó lesz a Pro is...
tévedtem :S
a fapadosba beengedett, gondoltam, jó lesz a Pro is...
tévedtem :S
"A kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük."
Megértést, persze.
Lesznek, akiknek ez a "kellemetlenség" ma sokba fog kerülni.
Nem,én még betudtam lépni reggel!
Most dobott le pár perce.
Mikor újra beakartam lépni akkor írták a kód,jelszó stb oldalon,hogy dolgoznak rajta.
az SMS-ben jött?
Szerk: a fapadoson már én is olvastam :S
nem,soha.telefonon leadthatod a megbízást ingyen ilyenkor...
Jó kérdés, illene.
Örülök, hogy nem vettem bele még semmibe, pedig már majdnem megtörtént.
Telefont sem veszik fel... mindenki foglalt...
Károkat megtérítik?
Ez egyre jobb. SMS megjön, majd miután beírom:
"Lejárt munkamenet
Tisztelt ügyfelünk!
Ön még nem jelentkezett be a rendszerbe vagy lejárt a munkamenete.
A rendszerben csak bejelentkezés után tud dolgozni. Ha 30 percnél tovább nem használja a rendszert, akkor a munkamenete törlődik, és újra be kell jelentkeznie."
ANYÁTOK!
Most már nagyon tele van a puttonyom velük.
Azt hittem, az ebroki után már nincs lejjebb. Van.
Én se tudok belépni. 9 előtt beengedett, de kiléptem, mert elmentem a gép mellől.
Még jó, hogy nem vettem semmit, különben izgi lenne a helyzet.
Rohadjanak meg!
"....A szolgáltatás lényege, hogy a Budapesti Értéktőzsde kereskedési ideje után 16.45 és 22.00 óra között is adhatók megbízások a parketten forgó blue chipekre...."
Éljen-éljen!!
Az apróbetűs részben biztos ott áll, hogy cserébe 9:00-16:30-ig viszont nem lehet belépni...
Mondjuk tok jó. Figyeled a könyvet. Majd valaki telefonon megborítja egy másik bróker megbízása alapján meg végigveszi.
Jó kis gappes kereskedés lesz....
Vajon ha bent felejtek egy ajánlatot, az még este is teljesülhet?
Erste Market néven a hazai piacon egyedülálló szolgáltatással, a kereskedési idő meghosszabbításával lép piacra mától az Erste Befektetési Zrt - olvasható a társaság sajtóközleményében. A szolgáltatás lényege, hogy a Budapesti Értéktőzsde kereskedési ideje után 16.45 és 22.00 óra között is adhatók megbízások a parketten forgó blue chipekre és a legnagyobb hazai forgalmú részvényekre, valamint az Erste certifikátokra. A piac likviditását árjegyzés segíti, amiről valós idejű információkat láthat mindenki a társaság weboldalán.
Ráner Géza a Társaság ügyvezető igazgatója az új szolgáltatással kapcsolatban elmondta: mostantól a tőzsdei kereskedési időt követően, egészen az amerikai piac zárásáig, 22 óráig adhatnak megbízásokat az ügyfelek a BÉT-en forgó blue chipekre és 17:30-ig az Erste certifikátokra. Ez a lehetőség új teret enged a hazai spekulánsoknak arra, hogy az amerikai piaci változásokat még a reggeli újranyitás előtt lekövethessék, nem szükséges megvárniuk ehhez a következő kereskedési napot.
Az Erste Market névre keresztelt új piacot maguk az üzletkötők működtetik úgy, hogy ügyfeleik telefonos megbízásai alapján folyamatosan árat publikálnak a legfontosabb hazai instrumentumokra a hosszított nyitva tartás alatt. Az egész kereskedés menete, vagyis a vételi és eladási ajánlatok, és a létrejött ügyletek figyelemmel kísérhetőek az Erste Bróker weboldalán, így biztosítva az Erste Market transzparenciáját.