Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

"A kellemetlenségekért s…

#248675 zeeh_

"A kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük."

Megértést, persze.

Lesznek, akiknek ez a "kellemetlenség" ma sokba fog kerülni.

Re: nincs cím

#248667 Atesz11 Előzmény: #248663

Nem,én még betudtam lépni reggel!

Most dobott le pár perce.

Mikor újra beakartam lépni akkor írták a kód,jelszó stb oldalon,hogy dolgoznak rajta.

#248600 zeeh_ Előzmény: #248589

Jó kérdés, illene.

Örülök, hogy nem vettem bele még semmibe, pedig már majdnem megtörtént.

#248572 zeeh_ Előzmény: #248533

Ez egyre jobb. SMS megjön, majd miután beírom:

"Lejárt munkamenet

Tisztelt ügyfelünk!

Ön még nem jelentkezett be a rendszerbe vagy lejárt a munkamenete.

A rendszerben csak bejelentkezés után tud dolgozni. Ha 30 percnél tovább nem használja a rendszert, akkor a munkamenete törlődik, és újra be kell jelentkeznie."

ANYÁTOK!

#248533 zeeh_ Előzmény: #248530

Most már nagyon tele van a puttonyom velük.

Azt hittem, az ebroki után már nincs lejjebb. Van.

#248528 zeeh_ Előzmény: #248518

Én se tudok belépni. 9 előtt beengedett, de kiléptem, mert elmentem a gép mellől.

Még jó, hogy nem vettem semmit, különben izgi lenne a helyzet.

Rohadjanak meg!

#248525 Chaby Előzmény: #248518

"....A szolgáltatás lényege, hogy a Budapesti Értéktőzsde kereskedési ideje után 16.45 és 22.00 óra között is adhatók megbízások a parketten forgó blue chipekre...."

Éljen-éljen!!

Az apróbetűs részben biztos ott áll, hogy cserébe 9:00-16:30-ig viszont nem lehet belépni...

csak én nem tudok belépn…

#248507 Chaby

csak én nem tudok belépni a Netbroki pro-ba?

Re: Erste Market

#248464 Amatoregy Előzmény: #248055

Mondjuk tok jó. Figyeled a könyvet. Majd valaki telefonon megborítja egy másik bróker megbízása alapján meg végigveszi.

Jó kis gappes kereskedés lesz....

Erste Market

#248055 lackok

Erste Market néven a hazai piacon egyedülálló szolgáltatással, a kereskedési idő meghosszabbításával lép piacra mától az Erste Befektetési Zrt - olvasható a társaság sajtóközleményében. A szolgáltatás lényege, hogy a Budapesti Értéktőzsde kereskedési ideje után 16.45 és 22.00 óra között is adhatók megbízások a parketten forgó blue chipekre és a legnagyobb hazai forgalmú részvényekre, valamint az Erste certifikátokra. A piac likviditását árjegyzés segíti, amiről valós idejű információkat láthat mindenki a társaság weboldalán.

Ráner Géza a Társaság ügyvezető igazgatója az új szolgáltatással kapcsolatban elmondta: mostantól a tőzsdei kereskedési időt követően, egészen az amerikai piac zárásáig, 22 óráig adhatnak megbízásokat az ügyfelek a BÉT-en forgó blue chipekre és 17:30-ig az Erste certifikátokra. Ez a lehetőség új teret enged a hazai spekulánsoknak arra, hogy az amerikai piaci változásokat még a reggeli újranyitás előtt lekövethessék, nem szükséges megvárniuk ehhez a következő kereskedési napot.

Az Erste Market névre keresztelt új piacot maguk az üzletkötők működtetik úgy, hogy ügyfeleik telefonos megbízásai alapján folyamatosan árat publikálnak a legfontosabb hazai instrumentumokra a hosszított nyitva tartás alatt. Az egész kereskedés menete, vagyis a vételi és eladási ajánlatok, és a létrejött ügyletek figyelemmel kísérhetőek az Erste Bróker weboldalán, így biztosítva az Erste Market transzparenciáját.