Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#248647 Hathor Előzmény: #248634

pont ezeket a 21-50es crossokat néztem én is ma reggel, onnan csak fel mentt eddig :)

mondjuk, akkor végig emelkedő elliottban volt, most a végén lehet eséyle a törésnek..

hangulatban minden esély az esésre van.. a meglepetés party viszont hozhatja ennek ellenkezőjét is..

A fordított fej-vállnak látsz esélyét? abban gondolkodom a váll körüli oldalazásban, hogy az-e?!

#248641 Csilla76 Előzmény: #248632

köszi az adatokat tényleg, csak annyira bajlódom az oldalfrissítéssel. jobb, ha nem nézem az adatot, mert bestresszelem magam tőle:-)

#248636 kerikoma Előzmény: #248623

És drága Erste küldött egy Sms-t....HOGY FEDEZETHIÁNYOM VAN A kva anyjukat, hát nem tudok belépni és nem tudok semmit csinálni..... Most bemegyek és rájuk borítok valamit az tuti... Császtok

#248632 Hathor Előzmény: #248623

781-800 a két oldal ha még kell,, mert eddig senki nem szólt hogy köszi, hogy adod, vagy köszi de nem kell :)

na belépek már én is az erstéhez is megnézem..

750-751

740-750

#248621 pruntyoke Előzmény: #248611

én is brokival dolgozom..

nekem már volt olyan 1x hogy senkit sem bírtam elérni..

mire valaki végre felvette a *****telefont addigra már nem volt aktuális..

:)

#248620 Waszeitung Előzmény: #248593

Hambi embereset esett,két semmirekellő Rg+Molly -1% illetve -2% on ezeket már húzgálják fel,Oti fél százaléknél jobban nem bírt bezúgni,hatit is veszik,futikat verik mint a babkarót,mi pedig itt vigéckedünk de senki nem tudja hogy mire,bosszant hogy ha az ember magyar terméket vásárol drágább mint a többi,magyar sört inna rosszabb mint a külföldi,magyar bankot választ drágább mint a többi,magyar piacon kereskedik többet szív mint a másikon,csak ennyi a bajom :D

De hiába mondta feri,nem megyek el innen!

Sorry,ez kikívánkozott...

Daxli kutyus cicázik 6200 felett.

#248617 Hathor Előzmény: #248578

Mi hogy?? :)

nem voltam, tényleg ingatlanoztam, ma lesz két megbízás felvételem azt intézem.

Mi is?? nem veszek, nem adok, sávban állunk.

23500, 400, 300alatt figyelek, 300tól élesítve a gondolatot, 23Kletörés után.

Felfele még mindig adok esélyt. Napi indikátorok alul voltak, azt tovább ütni.. nem tudom..

így nyitott vagyok fel le.. de azt mondom, hogy az a legkönyebb variáció, hogy adjunk 24Kn és vegyük vissza 7Kn, ahogy mondjátok.. ez jópofa de van más is mögötte a piacon ,-)

800as szintet tartják, ez fogott egy erőset már, amikor letörtünk 24500ról február környékén.

850-900között szálltam ki Longból egy vagy két hete, már nem is tudom.. azóta is ott vagyunk

#248611 Ricsi Előzmény: #248607

Brokinak van mobilja, meg van tartalék broki is, ha ez épp mondjuk szabin van.

1 perc alatt mindenképpen elérem.

#248607 pruntyoke Előzmény: #248594

ebben van igaza a Ricsinek, hogy ezért jó ha van brókered...akkor nincs ilyen gond...

max nem éred el telefonon és akkor is haj tépés van :D