Mert én ott ezt látom!
pont ezeket a 21-50es crossokat néztem én is ma reggel, onnan csak fel mentt eddig :)
mondjuk, akkor végig emelkedő elliottban volt, most a végén lehet eséyle a törésnek..
hangulatban minden esély az esésre van.. a meglepetés party viszont hozhatja ennek ellenkezőjét is..
A fordított fej-vállnak látsz esélyét? abban gondolkodom a váll körüli oldalazásban, hogy az-e?!
Én ugye nem látom hatiban a két oldalt, de utsó kötés jelenleg: 750
köszi az adatokat tényleg, csak annyira bajlódom az oldalfrissítéssel. jobb, ha nem nézem az adatot, mert bestresszelem magam tőle:-)
És drága Erste küldött egy Sms-t....HOGY FEDEZETHIÁNYOM VAN A kva anyjukat, hát nem tudok belépni és nem tudok semmit csinálni..... Most bemegyek és rájuk borítok valamit az tuti... Császtok
781-800 a két oldal ha még kell,, mert eddig senki nem szólt hogy köszi, hogy adod, vagy köszi de nem kell :)
na belépek már én is az erstéhez is megnézem..
750-751
740-750
én is brokival dolgozom..
nekem már volt olyan 1x hogy senkit sem bírtam elérni..
mire valaki végre felvette a *****telefont addigra már nem volt aktuális..
:)
Hambi embereset esett,két semmirekellő Rg+Molly -1% illetve -2% on ezeket már húzgálják fel,Oti fél százaléknél jobban nem bírt bezúgni,hatit is veszik,futikat verik mint a babkarót,mi pedig itt vigéckedünk de senki nem tudja hogy mire,bosszant hogy ha az ember magyar terméket vásárol drágább mint a többi,magyar sört inna rosszabb mint a külföldi,magyar bankot választ drágább mint a többi,magyar piacon kereskedik többet szív mint a másikon,csak ennyi a bajom :D
De hiába mondta feri,nem megyek el innen!
Sorry,ez kikívánkozott...
Daxli kutyus cicázik 6200 felett.
Én tudtam beszélni velük, várni kell, és próbálgatni....
Mi hogy?? :)
nem voltam, tényleg ingatlanoztam, ma lesz két megbízás felvételem azt intézem.
Mi is?? nem veszek, nem adok, sávban állunk.
23500, 400, 300alatt figyelek, 300tól élesítve a gondolatot, 23Kletörés után.
Felfele még mindig adok esélyt. Napi indikátorok alul voltak, azt tovább ütni.. nem tudom..
így nyitott vagyok fel le.. de azt mondom, hogy az a legkönyebb variáció, hogy adjunk 24Kn és vegyük vissza 7Kn, ahogy mondjátok.. ez jópofa de van más is mögötte a piacon ,-)
800as szintet tartják, ez fogott egy erőset már, amikor letörtünk 24500ról február környékén.
850-900között szálltam ki Longból egy vagy két hete, már nem is tudom.. azóta is ott vagyunk
Brokinak van mobilja, meg van tartalék broki is, ha ez épp mondjuk szabin van.
1 perc alatt mindenképpen elérem.