Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kezdők topikja!

Re: Short átkötése

#5644 Kissherceg Előzmény: #3779

sztm egyszerűen hívd fel erstet :) Egyébként nem hiszem, hogy hatira kötik át, csk külön eljárási díjat kapsz.

Re: Short átkötése

#5636 csapa Előzmény: #3779

Mi lehet a Kriszti@nnal? Lehet hogy ő tudna válaszolni........

Short átkötése

#3779 csapa

Netbrokerproban ha egy shortot át akarok kötni?:

- Akkor azt határidősre kötik e át?

- Van ennek az átkötésnek idő intervalluma?

- Milyen díjai vannak ennek?

Üdvözlet!

#3722 gibi_

Sziasztok! Én is megtaláltam a honlapot, és regisztráltam is rá. Üdvözlök minden régi és új ismerőst. Nevem a régi, kiegészítve egy karakterrel, mert nem volt elég hosszú. Üdv

gibi

Re: az első :D

#2532 Ragyas Előzmény: #2452

Próbáld meg azt. hogy a meglévő papírokat beteszed eladásra felső limitre, nehogy tényleg eladja és utána indítod a shortot.

#2529 Kissherceg Előzmény: #2452

TDTben tudsz, csak elszűmolásnál lehet a normáűl pakkos eladást veszik számításba és a tdts pakk helyet cserél a normállal.

#2480 McDuck Előzmény: #2476

Ezt szerintem csak úgy tudod megcsinálni ha 2 számlád van egyszerre és megosztod a pénzt az egyiken befektetsz, a másikon meg dt vagy tdt

#2476 McDuck Előzmény: #2460

Ahan, tényleg nem lehet, mert egyből a normálból ad el... Pedig úgy emlékeztem, hogy 1x hatiba nekem sikerült egyszerre véletlen longolni meg shortolni, de akkor ezek szerint mégse. Amúgy ezt igazán fejleszthették volna, csak gondolom úgy vannak vele, ha 1x te beleveszel egy részvénybe, akkor minek akarod megtartani ha beshortolod:)

#2458 McDuck Előzmény: #2452

Ha átállítottad az ajánlat típusát mondjuk DT-be, akkor is fennáll a probléma?? Mert elvileg ugye az nem "normál" tranzakció szóval nem a meglévőből kéne eladnia.

az első :D

#2452 Waszeitung

Ha van a tulajdonomban részvény,és ugyanazt a részvényt akarom shortolni v longolni napon belül DT v. TDT ben akkor ez megoldható? Mert ha így tettem mindig eladott a "normál" verzióból...

Ha jól sejtem akkor ez így nem megoldható.

Re: Hogyan kezdjek neki?

#2446 Rowan Előzmény: #2423

Az már nekem is profi módon megy :)

Ft-ra pontosan ki tudom lőni a tetejét meg az alját, csak épp ellenkező irányban állok mindig :)

Már gondoltam, hogy az elképzelésemnek az ellenkezőjét kellene csinálnom, sokkal sikeresebb lennék :)

#2423 csapa Előzmény: #2396

Köszönöm!

Egyébként ebben az évben nekem is nagyon jól megy a "tetején veszek alján eladok trükk". Fogy is a tavalyi nyereségem rendesen.

#2396 kezdofiucska Előzmény: #2392

Megpróbálom elmagyarázni. Vannak itt jó TA-sok itt, majd kijavítanak.

Úgy alakul ki, hogy pl emelkedés során csinál egy rést, ahol ugye nem történt kereskedés, aztán mikor esik, ugyanolyan árfolyamnál ismét rést csinál, így kialakul két rés ugyanott kb emelkedésben és esésben is, kvázi elválasztja az ábrán a két rés a részvény további és előbbi mozgűásától, elszigetelődik az árfolyam.

Egon elemzéseiben is írta otp-nél 3200 fölött vhol, ha ott áttörte volna a rést felfelé teljesen, mert csak belenyalt, akkor megszűntetve a szigetet esélyes lett volna fel, azt hiszem ezt hívják szigetfordulónak. De aki járatosabb, javítson ki, ha tévedek.

Ez jan. elején volt, én is belevettem ott otp-be, épp a sziget megszüntetése miatt, 3235-ön asszem, szóval lokális csúcson:)), de aztán kivágtam, mikor láttam, hogy beesik. Azóta kisebb pattanásokat leszámítva esik, azzal, hogy ott nem tudott erőt mutatni az árfolyam, jelezte, hogy medve a trend keményen. Onnantól inkább shortot kellett volna benne keresni, csak ugye napon belül lutri.:(