Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#246987 Hathor Előzmény: #246985

olvass vissza pár hsz-emet

még az általad emlegetett phasz is ott van :)

ja és dax futi 6077, zárásunkkor 5995 volt!

#246958 Ibiza Előzmény: #246951

igen ez egy hosszúcici.. vagy egy félszemű bika vagy egy fityisz.. amit a piac mutat..sztem TA alapon szivatják a piacokat

#246956 Hathor Előzmény: #246955

1146.5 az SP

1228 az arany, nagy bizonytalanságot jelez.

Nekem sincs kedvem részvénypiacon lépni, csak a bukó miatt kellene, de nem halmozzuk most a buktát :)

Reggelt! Láttok valahol…

#246955 Benjoe

Reggelt!

Láttok valahol ami futikat. Nálam nem jön.

Szerk.

Bocs, itt oldalt látom.

#246951 Hathor Előzmény: #246936

Yo reggelt!

Van egy képem, ami egy esetleges pozitív képet festhet előre, ha longra nézem, de igazából érzésre lefele kellene mennie, a piac azt diktálná.. de.. ha nem..

akkor egy fordított fej-váll szerűre figyelnék.

A képen nem egy pénisz van, mielőtt elsüti vki a poént, de lehet, hogy shortosnak az lenne ha bejönne :)

Arra figyelnék egy felfele emelkedés esetén, hogy 50MA után napiban mit csinálunk, ugró gyertya fel utána? szóval az első fölé zárás után érdemes egy ilyen alakzatra figyelni szerintem..

http://www.postimage.org/image.php?v=PqT46_9

Közelebbről meg csak most fogom majd megnézni a piacot. Egyre jobban szorít manapság az idő a sok teendőimmel, így csak néha vagyok.

ma mintha rossz telekom gyors jött volna, az lefele nyomhat kicsit.. talán

Ázsia kezd visszafogott lenni az esésben. SPben is benne van a fordított fej-váll lehetősége, de az a kis sima fej-váll is, amit buxban raktam tegnap... szóval stb. stb..

Sajna mindjárt indulok, …

#246930 Ricsi

Sajna mindjárt indulok, ma nem lesz indi...

Este meg itt túráztattát…

#246929 Ricsi

Este meg itt túráztattátok magatokat, hogy jajj, a dow 50 pont pluszban van...

na ma további csordogálá…

#246923 Csokigyáros

na ma további csordogálás... ázsia vegyes, jenki futik viszont egyenlőre tűzpirosak... eurusd is csúf...

jó tradeket mára... nem leszek gépközelben.. mindenesetre egy most abszurdnak tűnő 23,060-re egy shortzárás betéve... szép napot...

#246892 Hathor Előzmény: #246883

Már többször rájöttem, hogy usa úgy megy ahogy gondolom, de itthon vagyok, magyar vagyok, itt vergődök. Ha túlélem a magyar piacot, akkor megélek máshol is majd ezek alapján :)

Pont idéztem egy barátomnak,mert neki is küldöm a másnapi tippem, hogy aki nem bukja el párszor a tőkéjét, az nem is igazi spekuláns :)

Sőt.. azt is szokták mondani: kisbüfik, ha legalább nullára hozzák számlájukat ki, az már egy szép eredmény :)

eddig ment a nullára hozás, remélem megy majd ezután is.

#246883 Zabás Előzmény: #246882

Valahol el kell kezdeni! Sok kicsi sokra megy! Ha már biztos leszek magamban és a technikámban akkor jöhet a ritkább, de nagyobb kasza! :)

De ez csak a FOREXen igaz, ezt a szart ami itthon van képtelen vagyok kezelni!

Ma is hamarabb nyúltam bele a kelleténél a hatiba, így szinte semmit nem kerestem! Mondjuk OTP long jól jött!