olvastam..de 200 pontot húztak pár perc alatt..ezek totál nem normálisak.
olvastam..de 200 pontot húztak pár perc alatt..ezek totál nem normálisak.
olvass vissza pár hsz-emet
még az általad emlegetett phasz is ott van :)
ja és dax futi 6077, zárásunkkor 5995 volt!
szevasztok..
Most meg mi a faxért húzták meg felfele ?
na igen, igen.. el is kezdtünk emelkedni.
S&P-ben meg erre figyelnék. Felraktam két variációt szintén..
de mintha az egyes lenne a a nyerő
Aztán ugye a klasszikus nagy elliott hullám elmélet hosszabbra:
Van egy ilyen bux órás chartom is, ezt is két napja csináltam hatiban is.
Ezt követi egyelőre. Ez alapján jöhet egy csati érintés..
de hozzáteszem több mindent lehet rajzolni egy chartra, ezek gondolataim, amit megosztok veletek..
igen ez egy hosszúcici.. vagy egy félszemű bika vagy egy fityisz.. amit a piac mutat..sztem TA alapon szivatják a piacokat
1146.5 az SP
1228 az arany, nagy bizonytalanságot jelez.
Nekem sincs kedvem részvénypiacon lépni, csak a bukó miatt kellene, de nem halmozzuk most a buktát :)
Reggelt!
Láttok valahol ami futikat. Nálam nem jön.
Szerk.
Bocs, itt oldalt látom.
Yo reggelt!
Van egy képem, ami egy esetleges pozitív képet festhet előre, ha longra nézem, de igazából érzésre lefele kellene mennie, a piac azt diktálná.. de.. ha nem..
akkor egy fordított fej-váll szerűre figyelnék.
A képen nem egy pénisz van, mielőtt elsüti vki a poént, de lehet, hogy shortosnak az lenne ha bejönne :)
Arra figyelnék egy felfele emelkedés esetén, hogy 50MA után napiban mit csinálunk, ugró gyertya fel utána? szóval az első fölé zárás után érdemes egy ilyen alakzatra figyelni szerintem..
http://www.postimage.org/image.php?v=PqT46_9
Közelebbről meg csak most fogom majd megnézni a piacot. Egyre jobban szorít manapság az idő a sok teendőimmel, így csak néha vagyok.
ma mintha rossz telekom gyors jött volna, az lefele nyomhat kicsit.. talán
Ázsia kezd visszafogott lenni az esésben. SPben is benne van a fordított fej-váll lehetősége, de az a kis sima fej-váll is, amit buxban raktam tegnap... szóval stb. stb..
én legfeljebb a mocit túráztatom... :) az aggódás távol áll tőlem...
Este meg itt túráztattátok magatokat, hogy jajj, a dow 50 pont pluszban van...
na ma további csordogálás... ázsia vegyes, jenki futik viszont egyenlőre tűzpirosak... eurusd is csúf...
jó tradeket mára... nem leszek gépközelben.. mindenesetre egy most abszurdnak tűnő 23,060-re egy shortzárás betéve... szép napot...
A Beszélgetések Elliotról-ba (nagyon jó írás szvsz) fejtegettem egy gondolatmenetet kiváncsi vagyok esetleges véleményekre. (Mondjuk elötte érdemes olvasni a cikket.)
http://stocklandyard.hu/forum/topic/743/Beszelgetesek-Elliottrol-Majus
Remélem így esti órában annyira nem OFF, bár ha jól belegondolok annyira talán tényleg nem off.
Aki alszik, annak meg Jó éjszakát! :)
vigyázz, Te még nem buktad el :)) itthoni piac után sztm felüdülés lesz kint....
Már többször rájöttem, hogy usa úgy megy ahogy gondolom, de itthon vagyok, magyar vagyok, itt vergődök. Ha túlélem a magyar piacot, akkor megélek máshol is majd ezek alapján :)
Pont idéztem egy barátomnak,mert neki is küldöm a másnapi tippem, hogy aki nem bukja el párszor a tőkéjét, az nem is igazi spekuláns :)
Sőt.. azt is szokták mondani: kisbüfik, ha legalább nullára hozzák számlájukat ki, az már egy szép eredmény :)
eddig ment a nullára hozás, remélem megy majd ezután is.
Valahol el kell kezdeni! Sok kicsi sokra megy! Ha már biztos leszek magamban és a technikámban akkor jöhet a ritkább, de nagyobb kasza! :)
De ez csak a FOREXen igaz, ezt a szart ami itthon van képtelen vagyok kezelni!
Ma is hamarabb nyúltam bele a kelleténél a hatiba, így szinte semmit nem kerestem! Mondjuk OTP long jól jött!