Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: Hosszú long

#245977 filter Előzmény: #245963

Megkönnyítik az olvasó dolgát....egy gombnyomásra az oldalukra juthat....vásárolhat....nézelődhet.

#245976 Zabás Előzmény: #245963

Én úgy vagyok ezzel, mint a Németek voltak a II WW-ben az angolokkal, tuti, hogy félrevezetés, akárcsak a D-nap Normadiában! :)

#245963 matgab Előzmény: #245938

Nem lesz acélos a Telekom jelentés...

A cím felett:

a rovat támogatója a Magyar Telecom...

marha jó!

Nem lesz acélos a Teleko…

#245750 filter

Nem lesz acélos a Telekom gyorsjelentés

Bevételi szinten is érezhető csökkenést hozhat a Magyar Telekom közelgő gyorsjelentése, a profit pedig még lendületesebben zsugorodhat. A külső körülményeket figyelembe véve azonban ebben semmi meglepő sincs.

2010. május 12-én hajnalban teszi közzé gyorsjelentését a Magyar Telekom, a Portfolio.hu által megkérdezett elemzők szerint már a bevétel szintjén érezhető csökkenést mutat majd ki a cég.

Ebben azonban több okból sincsen semmi meglepetés:

1. A Pannon múlt héten kétszámjegyű mértékben zsugorodó bevételről számolt be, amely jól mutatja, hogy a magyar mobilpiacot milyen érzékenyen érinti a hazai lakossági fogyasztás csökkenése.

2. A vezetékes szegmensben a diszkrecionális lakossági jövedelem csökkenése még erősebben érezteti a hatását, hiszen ezt a terméket egyre inkább helyettesítik a mobiltelefonok.

3. A forint az idei első negyedévben sokkal erősebb volt az euróval szemben, mint a tavalyi hasonló időszakban, ez pedig lefelé nyomja a cég bevételét, hiszen annak csaknem 20%-a kvázi euróban denominált.

4. Az IT szegmens számára az államigazgatási megrendelések igen fontosak, azonban a választások közeledtével az idei első negyedévben vélhetően nem sok megrendeléshez juthattak itt a szolgáltatók.

Vélhetően még mindig üde színfolt lesz a gyorsjelentésben a TV és mobilinternet-bevételek dinamikus bővülése, de ezek nem tudják ellensúlyozni a fenti kedvezőtlen hatásokat.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=132887&is=1

Re: Nagyok

#245555 Scipio Előzmény: #245481

Én is ebben bíztam amikor belevettem 665-ön, pedig már ezerszer megszívtam a napvégi öntéseket, de csak nem bírtam ki, erre tessék, egy ilyen napon csak én tudok összehozni egy minuszos longot...

#245519 bargain_hunter Előzmény: #245490

Úgy lesz.

Lenyomják a béka feneke alá még májusban.

Egésznyáron összeszedegetik a csalódott, türelmetlen kisbüfiktől 600 alatt.

Az osztalék rallyban( ha lesz egyáltalán) visszaszórják.

Kb. erre játszanak.

Sok ez az 1 milliárd részvény.

Oda tesznek bennünket vele ahova akarnak.

Most oda akarnak.

#245474 apafi Előzmény: #245461

Ma már majdnem eladtam 70 felett, de meggondoltam magam. Kár volt

Lehet buxot fognak vele?