Regisztráció Elfelejtett jelszó

DELPHOI

Re: nincs cím

#24514 Alter Előzmény: #23342

Szia Herceg.Hogyan lehetne feltenni elemzéseket ide a honlapra,úgy ,hogy mások is feltölthessenek?Kanyisz hosszútávú grafikonjait végül elküldte emil-ben úgy tettem fel én a DELPHOI-ba.Nekem is vannak elemzéseim(pl FHB,OTP,SP500,devizák..,stb) amit szívesen feltennék-gondolom másoknak is.Hasznos volna mindenkinek,+kommentekkel megvitatható lehetne egy-egy téma.Mi a véleményed ill. mik a lehetőségek?

TA

#24069 Mercurius

Kissherceg, köszi az alapos és átfogó TA munkádat! Legközelebb egy Pannergy-t is légyszi. Szerintem robbani fog az árfolyama. és remélem is.

#23129 rbbj11 Előzmény: #23127

lehet. Nekem nem kell. Kinek adjam majd el? Ki veszi meg? Nekem olyan kell, amivel majd a legtöbb helyen fizetni tudok.

#23121 Sanguis Előzmény: #23116

Mindig is London volt. A dél-afrikai auszi gyémánt, arany...stb, mind csak londoni kereskedőházon keresztül adható, és folytathatnám a sort. A nyersanyagpiac London kezében van.

#23116 rbbj11 Előzmény: #23113

azért nem hinném, hogy jelentős globális devizává válik :) De lehet, ő lesz az új gazdasági központ :)

#23115 Kissherceg Előzmény: #23112

érthető, szóval vegyük a fontot forinttal szemben, hogy jól tudjon váltani... cseles :D

#23114 rbbj11 Előzmény: #23106

az idő megválaszolja. Ha eljönnek a jelek, ugyis én is azt követem, amelyiket kell. Addig meg jól elcsevegünk :)

#23113 Kissherceg Előzmény: #23110

:)) Taktikus.

Rob - hát a király, a norvég fajtából. Abban az államban iszonyat pénz és nyersanyag tartalékok vannak, pü rendszere sincs bajban, stabil deviza sztm.

#23110 Sanguis Előzmény: #23106

Jó éjt. Nem akarok én győzködni senkit. Én font.. Max bukok, mint ahogy nem buktam az OTP vételen, mert nem vettem.:)

#23106 Sanguis Előzmény: #23101

A brit gazdaság nem gyenge. Erősebb mint az USA, bár sokan ezt másképp látják.:) A Brit Nemzetközösség még mindig nagyobb erőt képvisel a világban, mint az USA. London a pénzpiaci központ, ha akarná a dollár már rég tapéta lenne.

Eddig érdeke volt Angliának, hogy a font gyengült, de hamarosan átértékelődnek a viszonyok.

Gyenge kezű USA elnök Angol erősödés. Óhatatlan.

Az angolszász hegemóniát nem adják fel.