No majd jön a hír, hogy Mo gazdasága erős és tombol, lehet menni € venni...
No majd jön a hír, hogy Mo gazdasága erős és tombol, lehet menni € venni...
Szia Herceg.Hogyan lehetne feltenni elemzéseket ide a honlapra,úgy ,hogy mások is feltölthessenek?Kanyisz hosszútávú grafikonjait végül elküldte emil-ben úgy tettem fel én a DELPHOI-ba.Nekem is vannak elemzéseim(pl FHB,OTP,SP500,devizák..,stb) amit szívesen feltennék-gondolom másoknak is.Hasznos volna mindenkinek,+kommentekkel megvitatható lehetne egy-egy téma.Mi a véleményed ill. mik a lehetőségek?
Kissherceg, köszi az alapos és átfogó TA munkádat! Legközelebb egy Pannergy-t is légyszi. Szerintem robbani fog az árfolyama. és remélem is.
lesz kissherceg pengő, aminek fedezete otp részvény lesz, megabiztos deviza :))
lehet. Nekem nem kell. Kinek adjam majd el? Ki veszi meg? Nekem olyan kell, amivel majd a legtöbb helyen fizetni tudok.
jóéjt.
Rob nem azt mondtam világvaluta lesz, hanem ,hogy értékálló :))
Mindig is London volt. A dél-afrikai auszi gyémánt, arany...stb, mind csak londoni kereskedőházon keresztül adható, és folytathatnám a sort. A nyersanyagpiac London kezében van.
azért nem hinném, hogy jelentős globális devizává válik :) De lehet, ő lesz az új gazdasági központ :)
érthető, szóval vegyük a fontot forinttal szemben, hogy jól tudjon váltani... cseles :D
az idő megválaszolja. Ha eljönnek a jelek, ugyis én is azt követem, amelyiket kell. Addig meg jól elcsevegünk :)
:)) Taktikus.
Rob - hát a király, a norvég fajtából. Abban az államban iszonyat pénz és nyersanyag tartalékok vannak, pü rendszere sincs bajban, stabil deviza sztm.
Jó éjt. Nem akarok én győzködni senkit. Én font.. Max bukok, mint ahogy nem buktam az OTP vételen, mert nem vettem.:)
hmm neked van vmi kapcsolatod UKval ha jól emlékszem nyárról... hmm :)
A brit gazdaság nem gyenge. Erősebb mint az USA, bár sokan ezt másképp látják.:) A Brit Nemzetközösség még mindig nagyobb erőt képvisel a világban, mint az USA. London a pénzpiaci központ, ha akarná a dollár már rég tapéta lenne.
Eddig érdeke volt Angliának, hogy a font gyengült, de hamarosan átértékelődnek a viszonyok.
Gyenge kezű USA elnök Angol erősödés. Óhatatlan.
Az angolszász hegemóniát nem adják fel.
sztm a norvég korona jobb lehet, mint a CHF :)