Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#241274 Kissherceg Előzmény: #241271

így van, nagyon magas színvonalú fórum jött létre egy segítőkész közösséggel. Régi pf-et idézi, illetve jobb is :)

#241272 Ibiza Előzmény: #241266

reggel még forog a lendkerék..sokan csak este nézik a pozijukat..a liqvidásások is indulhatnak.. a otp-ben 6850-880-780 nagyon kemény ellenállás szerintem..

otp vezérli a hatit..

nem tudom mekkora bux hati tartozott a 6850-es otp-hez de sztem kb onnan fordulunk és megyünk neki megint a 7400as otp-hez tartozó bux-hatira :)

most nem bika hanem bivaly van lassú de erős..és nagyon ostoba.

#241271 Ibiza Előzmény: #241260

a tanítás oktatással kezdődik.. egy fórum az a kollektív bölcsesség az emberi tudás eszenciája kell legyen.. tedd hozzá a sajátod.. és legyél nyitott ami innen jön.. nem tudhatod mi a jó rossz vagy helyes-helytelen.. amit innen kaphatsz azok gondolatébresztések.. receptet a tv-paprikában találhatsz.

"valószínű hogy téged csiszoltak,mikor én már rég fényes voltam" csillants valamit..

gondolom ütősnek szántad csak jelzem békasót hiába csiszolsz az nem nyersgyémánt :)

minél többet tudsz annál jobban látod mennyi mindent nem tudsz..

én inkább tüskéket látok nálad számtalant.. ezüst topikban vagy fx-eseknél láthatsz iszonyat szakembereket..áldd a szerencsét élőben olvashatod őket..vagy a TA huszárokat.. hathor vagy hibaz..zabás.. vagy a mákosokat.. akiknek a mákja mögött nagyon érzékeny bajusz ösztönös megérzés lakozik.. vagy az iszonyat racionálitást pl. ricsi..

Re: gl

#241269 Illuzio Előzmény: #241264

Nem lehet még itt a kori ideje,egyetlen egy oknál fogva,nyomtatott okosság is pénzbe kerül.Nem azért mozgattak meg minden követ hogy most elássák egyszerűen.Nézd meg a GS-t.Ez aVILÁG legnagyobb vicce,minden esik de Ő a legjobb bank.HOLNAP TALÁN megint long a menetrend?

#241265 Kissherceg Előzmény: #241261

24500-20500 volt azaz esés, utána visszateszt 23000ig. Júliusig esés volt, júli végéig emelkedés...

Ekkor voltam pályafutásom csúcspontján....

gl

#241264 Waszeitung

Megkérem azon hozzászólókat akik egymást cseszegetik hogy ne tegyék,ha mégsem bírják ki akkor priviben intézzék el,ne offoljanak,esetleg ajánlok eme személyeknek egy kereskedési versenyt,aki nyer az lesz a kiskirály,szval van lehetőség a beszólásokon kívül is,ne kelljen senkit moderálni senkinek...köszönöm,szép álmokat mkinek!

Huf-t elég jól megütötték,ma csak sikerült piacunknak szépet esnie,szval én még nem várnék holnapra korit de itt már sok minden megesett,az is lehet réssel fel ha futok szépen ragyognak :D

Túl szép lenne hasonló esés mint anno,jóféle,szivatos lefelé az fog nekünk járni :(

#241261 Kissherceg Előzmény: #241259

sztm ez a mindent vivő esés, csak nem lesz begyorsulás... 2008at próbálom vizsgálni analógia szempontjából..

Jön a gyj szezon itthon...

#241260 Illuzio Előzmény: #241248

Ibiza,ez a kisgyerek egy kicsit erős,valószínű hogy téged csiszoltak,mikor én már rég fényes voltam,de nem probléma,ne korteskedj,én ezidáig tiszteletben tartottam a tőzsdéhez és a fórumhoz való hozzáállásod(kopasz álarcod)a beírásaid gyakorisága a Te pozidat is hűen tükrözi.NE oktass,hanem taníts.

#241259 Waszeitung Előzmény: #241257

Hasonlóképpen örülök neki hogy a sok szívás után ott sikerült még egyet szippantanom,kis öröm hogy nem próbáltam meg ma semmilyen támaszt megvenni,csak adnom rája bár nem elég fentről,idáig működött a lefelé minden bolhafing támasz,felfelé nincs akadály.Még mindig nem merek hinni abban hogy ez mindent vivő esés,szval csodabuxnak itt az ideje bizonyítani,Molly-Oti még támasz felett....

#241256 Lovax Előzmény: #241252

Igazad van, rosszul fogalmaztam. Nem arra gondoltam hogy innen megint elindul trendszerűen felfelé, csak a támaszról fog nagyobb valószínűséggel - legalábbis ideiglenesen - felpattanni. Hogy aztán meddig pattan azt meglátjuk. De résen kell lenni.

#241254 Kissherceg Előzmény: #241252

50MA-n zárt hati, réssel átviszi longosok likvidálnak. Egyébként a buxban lévő 23k-s szintet érdemes figyelni, mert kt változik össze vissza, 23k is elesik, akkor kampó várhatóan. Alatta 21900 ami fontos szint sztm. 24k-t elhagyjuk, de a visszateszt számít majd sokat, hogy meddig megy az emelkedés, utána lehet izom shortokat nyitni, addig Én nem merek brutál dolgokat nyitogatni sajnos.

#241252 rbbj11 Előzmény: #241249

sztem óvatosan innen a "forduló" megnevezéssel, m. sztem az éppen most történt/történik. Én is hittem a longnak rövidre - máig.

Egyelőre sztem minden támasz megálló lehet az esésben, de semmiképp sem longra ok. Max. hetesen érdemes még támaszt keresni.

És várjátok meg a holnapi zárót a nagyobb pozikkal, hogy legyen megerősítés. Ha már én megszívtam, legalább ti próbáljatok belőle hasznot kovácsolni.

#241249 Lovax Előzmény: #241029

Ja, a 23500 nagyon erős lokális csúcs volt, amit két hónapig tartott, meg az utolsó hosszú emelkedés (feb 25 - április 12 között) 50%-os fibo szintje is pont ott van.

Én beálltam oda fordulóra longba.

#241248 Ibiza Előzmény: #241215

szolidabban kisgyerek..

pofátlan vagy és nyílván fiatal..ez jó..nem is kell rangokat eleve tisztelni ..majd az élet és a nők(vagy fiúk..ki tudja milyen kapura játszol) betörik a gerincedet ..ahogy kell..

ha tudsz mások hibáiból tanulni akkor okos vagy ha a sajátodból sem akkor pedig hülye..

Látszik te arról a helyről jössz ahol a duma számít..jobb oldalon rá tudsz keresni a hozzászólásokra ..nézd meg a te hozzászólásodat és hathorét.. nézd a szakszerűséget..ő beírja előre a poziját..és azt miért teszi..miért gondolja.. nem kell nyílván elfogadni.. de megismerhetsz egy gondolkodásmódot..senkit nem kell utánozni..leygen saját gondolatmeneted amit ha ide beírsz abból alakul ki a tisztelet irányodba..

itt a fórumon van pár féle mókus..van aki csak kiakar venni hozzátenni nem tud vagy nem akar.. a másik akinek soha nem volt pozija..duma van teljesítmény semmi..vagy utólag brekegi be a minimumon vett persze a csúcson adott el.. ez gyerekes..súlytalan mint a lepkefing..

hathornak van egy elmélete..és megteheti finanszírozza az elképzelését..

a holnapra vonatkozóan írj valamit..mit miért.. és akkor alakul a respekted..

#241243 Sparrow Előzmény: #241215

Igazából semmit ,de ha már így rákérdeztél inkább vagyok veréb ,mint illúzió. :)

A többiektől elnézést és tőled is elnézést ,abbahagyom a kötözködést.

Semmi értelme, csak energiaégetés.

Ha mégis reagálnál írd privátban, mert itt ezen fölösleges lovagolni.

Jó kereskedést!