így van, nagyon magas színvonalú fórum jött létre egy segítőkész közösséggel. Régi pf-et idézi, illetve jobb is :)
így van, nagyon magas színvonalú fórum jött létre egy segítőkész közösséggel. Régi pf-et idézi, illetve jobb is :)
reggel még forog a lendkerék..sokan csak este nézik a pozijukat..a liqvidásások is indulhatnak.. a otp-ben 6850-880-780 nagyon kemény ellenállás szerintem..
otp vezérli a hatit..
nem tudom mekkora bux hati tartozott a 6850-es otp-hez de sztem kb onnan fordulunk és megyünk neki megint a 7400as otp-hez tartozó bux-hatira :)
most nem bika hanem bivaly van lassú de erős..és nagyon ostoba.
a tanítás oktatással kezdődik.. egy fórum az a kollektív bölcsesség az emberi tudás eszenciája kell legyen.. tedd hozzá a sajátod.. és legyél nyitott ami innen jön.. nem tudhatod mi a jó rossz vagy helyes-helytelen.. amit innen kaphatsz azok gondolatébresztések.. receptet a tv-paprikában találhatsz.
"valószínű hogy téged csiszoltak,mikor én már rég fényes voltam" csillants valamit..
gondolom ütősnek szántad csak jelzem békasót hiába csiszolsz az nem nyersgyémánt :)
minél többet tudsz annál jobban látod mennyi mindent nem tudsz..
én inkább tüskéket látok nálad számtalant.. ezüst topikban vagy fx-eseknél láthatsz iszonyat szakembereket..áldd a szerencsét élőben olvashatod őket..vagy a TA huszárokat.. hathor vagy hibaz..zabás.. vagy a mákosokat.. akiknek a mákja mögött nagyon érzékeny bajusz ösztönös megérzés lakozik.. vagy az iszonyat racionálitást pl. ricsi..
Nem lehet még itt a kori ideje,egyetlen egy oknál fogva,nyomtatott okosság is pénzbe kerül.Nem azért mozgattak meg minden követ hogy most elássák egyszerűen.Nézd meg a GS-t.Ez aVILÁG legnagyobb vicce,minden esik de Ő a legjobb bank.HOLNAP TALÁN megint long a menetrend?
24500-20500 volt azaz esés, utána visszateszt 23000ig. Júliusig esés volt, júli végéig emelkedés...
Ekkor voltam pályafutásom csúcspontján....
Megkérem azon hozzászólókat akik egymást cseszegetik hogy ne tegyék,ha mégsem bírják ki akkor priviben intézzék el,ne offoljanak,esetleg ajánlok eme személyeknek egy kereskedési versenyt,aki nyer az lesz a kiskirály,szval van lehetőség a beszólásokon kívül is,ne kelljen senkit moderálni senkinek...köszönöm,szép álmokat mkinek!
Huf-t elég jól megütötték,ma csak sikerült piacunknak szépet esnie,szval én még nem várnék holnapra korit de itt már sok minden megesett,az is lehet réssel fel ha futok szépen ragyognak :D
Túl szép lenne hasonló esés mint anno,jóféle,szivatos lefelé az fog nekünk járni :(
én a reggelbe beleveszek sztem.. ha nagy réssel le nyit..
12-én kezd a tkom
Addig eshet!
Bár holnap egy kisebb korri minden piacra ráfér!
sztm ez a mindent vivő esés, csak nem lesz begyorsulás... 2008at próbálom vizsgálni analógia szempontjából..
Jön a gyj szezon itthon...
Ibiza,ez a kisgyerek egy kicsit erős,valószínű hogy téged csiszoltak,mikor én már rég fényes voltam,de nem probléma,ne korteskedj,én ezidáig tiszteletben tartottam a tőzsdéhez és a fórumhoz való hozzáállásod(kopasz álarcod)a beírásaid gyakorisága a Te pozidat is hűen tükrözi.NE oktass,hanem taníts.
Hasonlóképpen örülök neki hogy a sok szívás után ott sikerült még egyet szippantanom,kis öröm hogy nem próbáltam meg ma semmilyen támaszt megvenni,csak adnom rája bár nem elég fentről,idáig működött a lefelé minden bolhafing támasz,felfelé nincs akadály.Még mindig nem merek hinni abban hogy ez mindent vivő esés,szval csodabuxnak itt az ideje bizonyítani,Molly-Oti még támasz felett....
25200as buxomat meg ezentúl puszálom, hogy ilyen hősiesen tartotta magát.
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Nem arra gondoltam hogy innen megint elindul trendszerűen felfelé, csak a támaszról fog nagyobb valószínűséggel - legalábbis ideiglenesen - felpattanni. Hogy aztán meddig pattan azt meglátjuk. De résen kell lenni.
50MA-n zárt hati, réssel átviszi longosok likvidálnak. Egyébként a buxban lévő 23k-s szintet érdemes figyelni, mert kt változik össze vissza, 23k is elesik, akkor kampó várhatóan. Alatta 21900 ami fontos szint sztm. 24k-t elhagyjuk, de a visszateszt számít majd sokat, hogy meddig megy az emelkedés, utána lehet izom shortokat nyitni, addig Én nem merek brutál dolgokat nyitogatni sajnos.
sztem óvatosan innen a "forduló" megnevezéssel, m. sztem az éppen most történt/történik. Én is hittem a longnak rövidre - máig.
Egyelőre sztem minden támasz megálló lehet az esésben, de semmiképp sem longra ok. Max. hetesen érdemes még támaszt keresni.
És várjátok meg a holnapi zárót a nagyobb pozikkal, hogy legyen megerősítés. Ha már én megszívtam, legalább ti próbáljatok belőle hasznot kovácsolni.
Ja, a 23500 nagyon erős lokális csúcs volt, amit két hónapig tartott, meg az utolsó hosszú emelkedés (feb 25 - április 12 között) 50%-os fibo szintje is pont ott van.
Én beálltam oda fordulóra longba.
szolidabban kisgyerek..
pofátlan vagy és nyílván fiatal..ez jó..nem is kell rangokat eleve tisztelni ..majd az élet és a nők(vagy fiúk..ki tudja milyen kapura játszol) betörik a gerincedet ..ahogy kell..
ha tudsz mások hibáiból tanulni akkor okos vagy ha a sajátodból sem akkor pedig hülye..
Látszik te arról a helyről jössz ahol a duma számít..jobb oldalon rá tudsz keresni a hozzászólásokra ..nézd meg a te hozzászólásodat és hathorét.. nézd a szakszerűséget..ő beírja előre a poziját..és azt miért teszi..miért gondolja.. nem kell nyílván elfogadni.. de megismerhetsz egy gondolkodásmódot..senkit nem kell utánozni..leygen saját gondolatmeneted amit ha ide beírsz abból alakul ki a tisztelet irányodba..
itt a fórumon van pár féle mókus..van aki csak kiakar venni hozzátenni nem tud vagy nem akar.. a másik akinek soha nem volt pozija..duma van teljesítmény semmi..vagy utólag brekegi be a minimumon vett persze a csúcson adott el.. ez gyerekes..súlytalan mint a lepkefing..
hathornak van egy elmélete..és megteheti finanszírozza az elképzelését..
a holnapra vonatkozóan írj valamit..mit miért.. és akkor alakul a respekted..
Igazából semmit ,de ha már így rákérdeztél inkább vagyok veréb ,mint illúzió. :)
A többiektől elnézést és tőled is elnézést ,abbahagyom a kötözködést.
Semmi értelme, csak energiaégetés.
Ha mégis reagálnál írd privátban, mert itt ezen fölösleges lovagolni.
Jó kereskedést!